Last news in Fakti

21 Октомври, 2014 17:27 2 961 9

Полицаите, обискирали Борислава, отиват на детектор на лъжата

  • борислава латинова-
  • полицаите-
  • обискирали-
  • детектор-
  • лъжата

В района където е извършен обискът е имало камери, чиито записи са иззети

Полицаите, обискирали Борислава, отиват на детектор на лъжата - 1
Снимка: Нова телевизия

Полицаите, които са участвали в обиска на 20-годишната студентка Борислава Латинова, ще бъдат подложени на детектор на лъжата в рамките на разследването по случая, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР).

За обиска се твърди, че е извършен по унизителен начин, освен това в района където е извършен е имало камери, чиито записи са иззети и ще покажат какво точно се е случило.

Не е ясно обаче дали полицаите са издирвали някого конкретно в автомобила, в който се е возело момичето.

От СДВР не уточнят дали някои от возещите се в автомобила е имал криминални регистрации.

Обискът е бил предизвикан от това, че няколко часа по-рано в столицата беше убит 38-годишен компютърен специалист, а полицаите са провеждали заградителни мероприятия за евентуалното издирване на убийците му.

Междувременно се очаква протест в подкрепа на момичето пред 4-то полицейско управление, където вече се събират нейни близки, приятели и непознати.

Факти.бг припомня, че 20-годишната Борислава Латинова се оплака в медиите, че е била подложена на унизителна полицейска проверка в центъра на София.

Борислава разказа как служителката я извадила от колата и я държала гола, с вдигната над главата блуза продължително насред булеварда в присъствието на другите полицаи. Минаващи хора се смеели на Борислава и я снимали с телефоните си.

Освен това полицайката бръкнала в бельото на студентката, разказа баща й. Впоследствие групата била заведена в 4-то районно, където двама от младежите били задържани за по-дълго време.

Студентката внесе жалби до Районната прокуратура – София и СДВР. Прокуратурата се самосезира по публикации в медиите и образува прокурорска преписка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЛЕДЯ
  • 2 рацер

    0 1 Отговор
    дрън дрън голямо важно нема що,и кво толкова сега ц.ци на всякъде

    Коментиран от #6

  • 3 ivan

    0 1 Отговор
    ama pone da be6e hubavica ami tq wampir4e

    Коментиран от #7

  • 4 S Doichinov

    0 0 Отговор
    Много сте зле последните двама.Прост народ=слаба държава.
  • 5 Мирко

    0 0 Отговор
    Тази полицаика на работа ли беше или на "ПИП ШОУ"? Трябва да я уволнат незабавно!!! Не може да се гаврят тези от ПОЛИЦИЯТА така с народа ни, а апашите, кратците и пр. пр. защо тях не ги предследвата, а си правите майтапи с НАРОДА!!!
  • 6 титов

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "рацер":

    По чужда причина след катастрофа оставаш инвалид, животът ти се променя на 180 градуса ,нищо не е както преди...!!! И един като тебе ще напише, "....уфф ,дрън-дрън катастрофиии навсякъде...!!!) чудя се да ти го пожелая ли... да го изживееш...па евентуално да се превърнеш в човек ???
    P.S. - съмнение всеки може да има ,то и аз го имам, защото не обичам да ме манипулират и водят за носа.... но си трая и следя следствието ,защото това е ВАЖНО ...ама МНОГО ВАЖНО ако се е случило така ,много по-вече от колкото си го представяш !
  • 7 гост 1

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ivan":

    Сега , ти или си някой неин съученик, познат, комшия или "приятел" още в пубертета и тайно влюбен в нея а когото тя дори с поглед не отразява...и ти подмолно сега злобееш и си го връщаш !?!? Защото момичето си е една истинска шармантна красавица !!!
    Мисля така защото ти явно и очебийно на бялото казваш черно , а може би си симпатяга...с малка п.шка ....а ? ама ти си знаеш де !!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    0 0 Отговор
    Мирко, ти да не си бил там та вече произнесе присъдата? Хайде първо се научи да пишеш, че аман от анонимни неграмотници, които се правят на умни!