Last news in Fakti

22 Октомври, 2014 13:10 1 944 0

Откриха труп на мъж с огнестрелна рана в Горни Лозен

  • труп-
  • мъж-
  • огнестрелна-
  • рана-
  • горни лозен

Все още се изяснява дали става въпрос за убийство или самоубийство

Полицията разследва мистериозна смърт на мъж в село Горни Лозен. Сигналът за намерен в автомобил труп  на мъж, с огнестрелна рана е подаден в 8.50 часа, съобщиха от МВР. Трупът е намерен в района месната църква, а сигналът е подаден от служител на църквата. Починалият мъж е на видима възраст от 50 години. При огледа на местопрестъплението е намерен и пистолетът, с който е стреляно, но все още се изяснява дали става въпрос за убийство или самоубийство.

По информация на Нова телевизия мъжът се казва Георги Здравков и е автомобилен инструктор от няколко месеца.

Преди това бил част от „Автомобилна администрация” и е уволнен след чистката и скандала с комисиите, които са манипулирали изпитите за шофьори. Шефът на фирмата, в която работела жертвата, призна, че той е приел много тежко уволнението си и е изпаднал в депресия.

За последно той е бил видян жив вчера в 17 часа в същия автомобил, в който бил открит мъртъв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА