Last news in Fakti

23 Октомври, 2014 16:02 1 566 1

Четирима пострадаха в катастрофа край Бараково

  • четирима-
  • пострадаха-
  • катастрофа-
  • бараково

Сред тях вероятно имам и дете

Четирима пострадаха в катастрофа край Бараково - 1
Снимки: struma.com

Четири души пострадаха при катастрофа при катастрофа на главен път Е-79 след Благоевград в посока Дупница, край разклона за Бараково, съобщиха от полицията в Кюстендил.

Сблъскали са се македонски „Fiat“ и „Volvo“ със софийска регистрация. В двата автомобила са пътували по четирима души. Сред пострадалите вероятно има и дете.

Пострадалите са откарани в Спешно отделение на МБАЛ Благоевград за оказв ане на медицинска помощ, като по първоначални данни са без опасност за живота.

Вероятната причина за катастрофата е това, че водачът на „Fiat“-а се е предвижвал с несъобразена с пътните условия скорост. Мократа от дъждовете пътна настилка е оказала влияние, колата се е завърта и се удря в движещото се насреща „Volvo“.

В момента движението се осъществява в едната пътна лента и се регулира от пътни полицаи.

От полицията призовават за движение с повишено внимание, тъй като пътя е хлъзгав поради влажното и дъждовно време, както и заради разлети петролни продукти в района на катастрофата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Сред пострадалите вероятно имам и дете. Мале верно ли