Last news in Fakti

31 Октомври, 2014 11:42 3 577 7

Баща преби училищна портиерка заради пострадало дете

  • баща-
  • преби-
  • училищна-
  • портиерка-
  • пострадало-
  • дете

Няколко дни след инцидента разправиите между близките на момчето и педагозите не стихват

Баща преби училищна портиерка заради пострадало дете - 1
Снимки: bTV

Афектиран, бащата на пострадал първокласник, преби портиерката на училището в оряховското село Острoв, съобщиха от bTV. Скандалът в училището се е разиграл заради детето, което паднало от спортно съоръжение. Цялата история e заснета от охранителните камери.

Малко преди училищният автобус да откара учениците по домовете им, първокласникът Зоран е на спортната площадка. Братовчед на момчето го качва на футболната врата, която децата често използват като лост, но го залюлява твърде силно и Зоран пада.

"Спрях кръвотечението, почистих детето и го пуснах съвсем адекватно, има камери, може да видите в какво състояние детето си е тръгнало", обясни медицинската сестра в училището Теодора Тодорова.

Според родителите, които не са били у дома, когато момчето се е прибрало, персоналът е трябвало да извика линейка.

"Имам оплакване защо детето ми, кога е паднало, не са извикали медицинска помощ, и защо не са ни уведомили, и сами решават, че детето е добре и го пускат да си тръгне и детето ни пада в ръцете ни вкъщи и те не вярват", пита майката Евгения Борисова.

На другия ден, афектирани, близките идват в училището и пребиват портиерката. Майката признава за това.

По-късно специалист уши, нос и гърло от Враца заключава, че детето е със счупен нос. Според педагозите това не е вярно, тъй като отток липсвал, а и цялото семейство било засечено на пазар в град Кнежа.

Няколко дни след инцидента разправиите между близките на момчето и педагозите не стихват.

Регионалният инспекторат по образование ще преценява дали персоналът е реагирал адекватно. Междувременно двама от педагозите се канят да напускат, тъй като родителите за най-малкото нещо им търсят сметка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mmmm

    6 0 Отговор
    Пак м....ли
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 na sapun

    1 0 Отговор
    портиерката да ги съди за телесни повреди, до един да ги арестуват и да ги ошамарят за съпротива при арест. Малкият да напсува братовчед си..
  • 4 аз

    1 0 Отговор
    Цигани,цигани и пак цигани.Като държавата ги пази до там се стига.
  • 5 Красо Зелето

    1 0 Отговор
    Нацията ни е деградирала, и все по-зле ще става. Едно време, когато аз бях ученик, положението беше зле, сега е без коментар. Трябва да си стягам куфарите и за чужбина............. терминала ме зове!
  • 6 mediator37

    1 0 Отговор
    Едно време даскалите ни шамареха по хранилищата и коридорите и станахме грамотни, здрави и успешни. Сега учениците и родителите им шамарят даскалите и резултатът е налице- болни, неграмотни и некадърни.
  • 7 Възмутен

    1 0 Отговор
    Тия държавата ги пази,а нашите деца ги пребиват,убиват ,изнасилват и естествено адекватно наказани няма щото законите са на страната на уж дискриминираните малцинства, а истината е че ние сме дискриминирани в собствената си държава, к'во им треперите на тея ма....ли ,това ако се случи на мой роднина(визирам пребитата портиерка дано да се оправи жената) не-дай си боже на жена ми или детето ми,го хващам тоя и щом държавата не може да помогне го карам в гората или на Витоша и ще се наказваме по моя закон- Зъб за Чене,Око за Две