Last news in Fakti

4 Ноември, 2014 10:38 1 517 4

Мъж влиза в затвора за убийство на куче

  • мъж-
  • влиза-
  • затвора-
  • убийство-
  • куче

Той е нанесъл удар в областта на гърдите на животинката и е направил дълбока прорезна рана

Мъж от видинското село Градец влиза за 3 месеца в затвора заради убийство на куче, съобщиха от „Конкурент“.

Районният съд във Видин постанови ефективната присъда след като подсъдимият Мариян Ф. сключи споразумение с прокуратурата и се призна за виновен пред магистратите. Според решението на съдиите животното е било убито по особено жесток начин.

Кучето се озовало при Мариан в началото на юни, след като негова съседка му го дала. Тя се оплаквала, че четириногото прави бели и искала съселянинът й да го изведе извън селото. 45-годишният мъж прибрал животното. Хората в Градец разказват, че един ден кучето скочило и тръгнало да напада новия си стопанин. Това го вбесило и извадил ножа.

От материалите по делото става ясно, че подсъдимият е нанесъл удар в областта на гърдите на животинката и е направил дълбока прорезна рана. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

Хората познават 45-годишния Мариян Ф. като кротък човек. По-сериозни проблеми с хората от селото не е имал. Кметът на населеното място Илия Томов заяви, че го познава като добър човек. Не го оправдава за постъпката спрямо животното, но пък смята, че наказанието спрямо него е тежко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаро

    0 0 Отговор
    Мнооого глупав човек. Можеше просто да остави кучето да го разкъса и нямаше сега да лежи в затвора. Сега следват най-яките коментари на защитниците на животни (хора мразещи насилието) , пълни със закани за саморазправа . . .
  • 2 див

    0 0 Отговор
    ако ми се случи на мен ще си излежа присъдата и после ще пръсна мозъка на тъпия съдия.б...ците пускат на свобода пиян полицай смачкал дете но ще осъдят човек убил псе при самозащита
  • 3 Краси

    0 0 Отговор
    А този дето уби котето от репортажа на Господари на ефира го пуснаха да си ходи. Пуснете го и тоя ....
  • 4 хахо

    1 0 Отговор
    Те тава е правосъдна система.
    Напада те куче-трепеш го и оп в затвора.
    Газиш деца на пешеходна пътека или пиян и с превишена скорост-условна присъда.
    А бе господа прокурори и съдии вие съвест и срам имате ли?
    Този въпрос беше излишен,всеки знае отговора.Ццццц......