Last news in Fakti

10 Ноември, 2014 21:34 5 319 0

Рекетьори заплашвали проститутки с мачете

  • рекетьори-
  • заплашват-
  • мачете-
  • проститутки

Шестима от организираната престъпна група остават в ареста

След като на 8 ноември Специализираната прокуратура повдигна обвинения на участниците в организирана престъпна група, създадена с цел рекет, днес на шестимата мъже бяха наложени постоянни мерки „задържане под стража”, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Четирима от членовете на групата бяха задържани на 7 ноември при специализирана операция на Главна дирекция „Криминална полиция” и СДВР под ръководството и надзора на Специализирана прокуратура.

Според събраните до момента доказателства, групата е действала на територията на София поне от два месеца.

Жертви на изнудване са били проституиращи жени, които са предлагали сексуслуги в наети от тях апартаменти. Участници в групата се представяли за клиенти и уговаряли час за посещение. В уречения час в жилището нахълтвали няколко от участници в групата с мачете и ножове и със заплахи принуждавали жертвите си да плащат финансови средства, за да работят. Продължава работата по установяване на броя на жертвите на рекетьорската група.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА