Last news in Fakti

21 Ноември, 2014 14:38 15 885 2

Мис Хондурас и сестра й убити от ревност

  • мис хондурас-
  • мария хосе алварадо-
  • убити-
  • ревност-
  • лондон-
  • "мис свят"

Танц с друг мъж на парти за рожден ден довел до трагедията

Мис Хондурас и сестра й убити от ревност - 1
Снимки: АП/БТА

Носителката на титлата „Мис Хондурас“ - 19-годишната Мария Хосе Алварадо, е била убита с два куршума в гърба, докато се опитвала да избяга от ревнивия годеник на сестра си София Тринидад, съобщи „Ла Пренса“. Секунди по-рано обезумелият Плутарко Руис прострелял с пистолет Колт-45 София в главата, тъй като я видял да танцува с друг на парти за рожден ден, на което момичетата се веселели.

Полицейският шеф Леонардо Осорио уточни, че телата на студентката по компютърни технологии Мария и 23-годишната й сестра са били намерени заровени в плитък гроб край река Агуагуал в северозападната част на страната. Руис е арестуван заедно с негов предполагаем съучастник – Арис Малдонадо Мехия, който му помогнал да прикрие следите от убийствата, включително да почисти и пребоядиса колата, в която жертвите за последно са били видени да се качват. Задържани са и собствениците на вилата, в която е било празненството – двама съпрузи и тяхната пълнолетна дъщеря.

Организаторите на световния конкурс „Мис Свят“, стартиращ тази събота в Лондон, за където и Мария трябваше да отлети, изпратиха съболезнования на близките й. „Покрусени сме от ужасната загуба на две преизпълнени с жизненост млади жени“, казва се в изявлението на директора на конкурса Джулия Морли. В неделя паметта им ще бъде почетена и на подиума, а организаторите ще дарят средства в тяхна памет на дом за сираци в Хондурас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 anonymous

    0 0 Отговор
    Покъртително, много жалко за младите момичета :(
  • 2 спасен

    0 0 Отговор
    Най лошото е че вероятно сега са на мъчения в ада.