22 Ноември, 2014 11:41 896 0

Жена почина след пожар в апартамент в Шумен

  • пожар-
  • жена

Mъж е в тежко състояние

60-годишна жена е открита починала, а 75-годишен мъж е в безпомощно състояние след пожар в апартамент в Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Около 07:12 часа е получен сигнал за дим, излизащ от апартамент на блок на ул. „Ген. Драгомиров”. Пристигналите на място противопожарни екипи са открили и извели от жилището 75-годишен мъж в безпомощно състояние и 60-годишна жена, починала от обгазяване.

И двамата са откарани в МБАЛ – Шумен. Огънят е изгасен с ръчни пожарогасители. На мястото работи експертна комисия за изясняване на причините за възникване на пожара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА