22 Ноември, 2014 18:52 2 038 0

Пресякоха канал за нелегални шофьорски книжки в Перник

  • шофьорска книжка-
  • кат-
  • изпит-
  • перник

Задържани са 6 души - четирима са кандидат-шофьори с чужди документи, а другите двама са инструктори

Полицаи от Перник пресякоха канал за нелегални шофьорски книжки. Задържани са шестима души, замесени в престъпната схема. Четирима от задържаните са кандидат-шофьори с чужди документи, останалите двама са инструктори, информира БНР.

За 24 часа са били задържани четирима столичани. Те са се явили на изпит за шофьорски курс в Перник с чужди документи за самоличност. Все още не е ясно, къде са изработени фалшивите лични карти със снимки на четиримата, а данни на други лица.

Задържани са двамата инструктори, които представяли кандидат-шофьорите пред изпитната комисия. Те също са от столицата. Двама от задържаните са криминално проявени, познати с кражби, наркотични вещества. Акцията е проведена под надзора на Районна прокуратура-Перник. Води се досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА