Last news in Fakti

24 Ноември, 2014 15:43 4 575 9

Намериха мъртъв крадец в къща

  • намериха-
  • мъртъв-
  • крадец-
  • къща-
  • стралджа

Полицаите заварили в една от стаите на втория етаж синът на собственика, който лежал на пода върху безжизненото тяло на 54-годишен мъж от Ямбол

Намериха мъртъв крадец в къща в Стралджа, съобщиха от полицията в град Ямбол.

Снощи в 18.05 часа възрастен жител на Стралджа подал сигнал в полицията, че в дома му е влязъл крадец. Изпратеният на място полицейски екип заварил в една от стаите на втория етаж 55-годишният син на собственика, който лежал на пода върху безжизненото тяло на 54-годишен мъж от Ямбол.

Повиканият медицински екип констатирал смъртта на ямболията, а причините за настъпилата смъртта са в процес на изясняване.

Синът на собственника на къщата е задържан с полицейска мярка за 24 часа.

Процесуално–следствените действия продължават в рамките на образуваното досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон Смит

    2 0 Отговор
    Пребил крадеца и го арестували!? Тъпи закони!
  • 2 Румен Янев

    2 0 Отговор
    Е като го е пребил защо пък е легнал върху него???И този закон - да те арестуват за това че някой е нарушил частната ти собственост трябва да се промени!!!
  • 3 аз

    4 0 Отговор
    Медал и парична награда на собственика
  • 4 Георги

    4 0 Отговор
    Браво на синът на собственника. Трябва да се променят законите и да се стимулира опазването на личното имущество.
  • 5 Църен Носър

    0 0 Отговор
    ако крадеца е бил от носърчетата дето се интегрират, сега сина на собственика, може да лежи и доживот... Срещу обединените сили на БХК, българското правосъдие и ЕС, могат само да те спасят парите и ако ги нямаш ще лежиш за назидание на всеки, който си мисли, че личната собственост е неприкосновена. Поискат ли ти- дай и бягай, за да не ти поискат още, па ако те крадат, направи му кафе и го изпрати с "довиждане" . Имало е борба, единия е бил решен да си опази имота, другия е искал да избяга и познайте как ще го изкарат в съда: "АМА ТОЙ ТЕБЕ ТЕ Е КРАЛ, НЕ Е ДОШЪЛ ДА ТЕ УБИВА" и от тук си правете изводите колко локум ще има да яде тоя...
  • 6 цццц

    0 0 Отговор
    Аз предлагам.Да са промени закона още в първите дни на работата наНС.Да не се правят тия НАРОДНИ представители на гугушки,че ще започнем и ний да им влизаме в частната им собственост и да се оправдаваме,че само я разглеждаме.Нека да видят как е в НАЙ демократичната държава У света.
  • 7 Верка Петрова

    0 0 Отговор
    Мили хора,аз приветствам собственика и така трябва да бъде.Щом влезе в моя дом неканен,направо ще му тегля ножа.Който иска да ме съди-не ме интересува.АЗ да го ликвидирам,та да не може поне на други да не влиза в къщите. А " другарите " от народното събрание да си печатат тъпите закони както си искат-те имат много охрана на която плащаме пак ние-чрез обирджийските данъци.Да закона трябва да се промени,ама няма кой да го свърши това.Нали много са заети-депутатите с личните си дела-как повече пари да спечелят. А народа кучета го яли.
  • 8 111

    0 0 Отговор
    в Хамерика пак имат закон,че ако ми влезе в къщата или ми стъпи на прага и посегне на собственноста ми,гърмя го като кучи и ще ме оправдаят 100 процента
  • 9 МАРИЯ

    0 0 Отговор
    Граждани от гр.Стралджа-обединете се към случилото се в града Ви,няма друго спасение от превзелата Ви циганска напас.Много правилнао е постъпил В.В.сега е времето да го защитите и да предприемете необходимото за да ги стреснете.