Last news in Fakti

26 Ноември, 2014 11:25 1 092 3

200 лв. глоба за баща, държал се арогантно в училище

  • баща-
  • държал-
  • арогантно-
  • училище-
  • глоба-
  • шумен

Мъжът нахлул в училището, за да отведе сина си, бутнал охраната и сипел обиди

Глобиха с 200 лева баща на първокласник заради арогантно поведение в училището на сина му, съобщиха от полицията в Шумен

На 25 ноември 2014 г. в 8:14 часа в полицията в града е получен сигнал от център 112, че в основно училище в град Шумен е влязло лице, което се е представило за баща на момче от първи клас и го е отвело.

На място е изпратен полицейски екип. Пред полицейските служители 57-годишен мъж от ръководния персонал на учебното заведение обяснил, че малко преди това в сградата влязъл мъж, който заявил, че иска да вземе сина си. Разяснено му е, че трябва да изчака завършването на часа, за да не се нарушава учебния процес. Мъжът продължил да върви по коридора и направил опит да го удари.

59-годишен мъж, който осъществявал охраната на училището го хванал, но той го избутал. Влязъл в класната стая, където продължил да се държи арогантно. При излизане от сградата отправил заплашителни изрази към охранителя и присъстващите.

В хода на проведените незабавни мероприятия е установена самоличността и местонахождението на мъжа. Това е 26-годишен мъж от град Шумен, баща на седемгодишното момче. Той е задържан за срок до 24 часа. Съставен му е акт, а с решение на Районен съд Шумен му е наложено наказание „глоба” в размер на 200 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кратунчо

    0 0 Отговор
    Убиди ли се пише или Обиди, уважаеми грамотни журналисти
  • 2 КОКО

    0 0 Отговор
    ЯВНО СЛЕД КАТО НЕ МУ УПОМЕНАВАТЕ ИМЕНАТА НА ТОЗИ БАЩА Е ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН ЧЕ Е ОТ ТУРСКИ ПРОИЗХОД И Е ОТВЕЛ НЕВРЪСТНОТО ДЕТЕ ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА УЧИ КОРАНА И ПРОСТОТИИТЕ НА ИД .....

    Коментиран от #3

  • 3 турчин

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "КОКО":

    ама си тъпо че чак няма на къде повече от това