Last news in Fakti

27 Ноември, 2014 14:34 2 375 0

Задържаха 18-годишен наркоман за убийството на горския от Невестино

  • наркоман-
  • убийството-
  • горския-
  • невестино-
  • задържаха

Мъжът е бил зверски убит - ударен е 14 пъти в главата с брадва или телса, след което главата му е била блъскана в пода, разкриха криминалисти

Има задържан за убийството на 74-годишния Тодор Атанасов от карнобатското село Невестино, съобщиха от "24 часа".

„Заподозреният е пълнолетен, вече му е наложен 72-часов арест. В момента се извършват оперативно-следствени действия“, заяви директорът на ОДМВР Бургас Калоян Калоянов.

По непотвърдени данни задържаният е на 18 години и е наркозависим. Младежът е от същото село, известен е на местните жители, с които често бил в конфликт заради дрогата.

Бившият горски Тодор Атанасов бе открит мъртъв в собственото си кафене, което обаче не работело от месеци.

Мъжът е бил зверски убит - ударен е 14 пъти в главата с брадва или телса, след което главата му е била блъскана в пода, разкриха криминалисти.

Три дни цялата полиция в Бургас и тази в Карнобат бяха вдигнати на крак. Трупът на пенсионера бе открит от собствената му дъщеря в понеделник вечерта, но според съдебния медик, извършил аутопсията, смъртта е настъпила предната вечер – на 23 ноември, неделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА