Last news in Fakti

12 Декември, 2014 11:04 1 786 0

Велосипедист загина след катастрофа

  • велосипедист-
  • загина-
  • катастрофа-
  • видин

Автомобилът, който го е блъснал се е движел с несъобразена с пътните условия скорост


78-годишен велосипедист загина, след като беше блъснат от автомобил, съобщиха от ОДМВР-Видин.
Съобщението за инцидента е постъпило в полицията на 11 декември 2014г. в 18.37 ч., от телефон 112. Пътно-транспортното произшествие е станало на надлеза за село Новоселци.

От проведените процесуално следствени действия се установи, че шофьорът на автомобила е на 41 г. от Видин. Той е управлявал "Volkswagen - Passat" с видинска регистрация, чужда собственост.

Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, той настига и блъска попътно движещия се велосипедист на 78 г. от село Новоселци.

Вследствие на настъпилото произшествие пострадалият е откаран в мбал "Св. Петка", гр. Видин с множество травматични увреждания, като в 19.30 ч. той е починал.

Водачът е изпробван за наличие на алкохол в издишаният въздух с алкотест дрегер, като уредът е отчел стойност 0,00 промила, взета му е и кръвна проба.

По случая в ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА