Last news in Fakti

17 Декември, 2014 11:46 4 842 0

ДАНС хвана сводник от Сливен

  • данс-
  • сводник-
  • сливен-
  • трафик-
  • германия

Той е задържан за трафик на жени в Германия

Сводник от Сливен е задържан за трафик на жени в Германия, съобщиха от Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС).

На 12 декември в град Сливен служители на ДАНС, съвместно със служители на прокуратурата и на МВР, под ръководството и надзора на Районна прокуратура – Сливен, проведоха специализирана операция за пресичане на трафик на хора с цел сексуална експлоатация.

Задържано е едно лице, осъществявало сводническа дейност в град Рьотлинген, Германия.

При процесуално-следствените действия е извършено претърсване на жилище, обитавано от лицето, на територията на Сливен, от което са иззети вещи, съотносими към предмета на престъплението и наркотични вещества.

Лицето е задържано с прокурорско постановление за срок до 72 часа и е привлечено като обвиняем по образувано по случая следствено дело.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА