18 Декември, 2014 12:14 1 327 1

Мъжът убил жена си с брадва в "Столипиново" остава в ареста

  • янко-
  • троянка-
  • столипиново-
  • ареста-
  • брадва

21-годишната жена бе убита след битов скандал

Пловдивският апелативен съд потвърди взетата мярка за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на Янко Й., съобщиха от Съдебната палата в град Пловдив.

Срещу него е повдигнато обвинение затова, че на 11 декември 2014 г. в гр. Пловдив умишлено е умъртвил съпругата си Троянка Й., като деянието е извършено с особена жестокост.
  
Съдът намери, че правилно първоинстанционният съд е преценил, че са налице всички предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение спрямо него.

Той е обвинен в тежко умишлено престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Доказателствата по делото, събрани на този етап, обосновават в достатъчна степен извода, че той е извършил деянието, в което е обвинен.

Съдът прецени, че е налице реална опасност да извърши престъпление, ако спрямо него бъде взета по-лека мярка.
 
Определението е окончателно и  не подлежи на обжалване.

Факти.бг припомня, че 21-годишната жена бе убита след битов скандал в пловдивския квартал "Столипиново". След жесток побой и фатален удар с брадва в главата тя бе откарана в болница, където по-късно почина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон Смит

    0 0 Отговор
    Цигани, да се ползват за роби!