Last news in Fakti

19 Декември, 2014 10:27 17 843 16

Тежка катастрофа във Видин, един загина, а двама полицаи са ранени

  • видин-
  • загина-
  • катастрофа-
  • полицаи-
  • ранени

В инцидента са пострадали още три лица

Един загина, а двама полицаи са ранени при тежка катастрофа във Видин, съобщиха от ОДМВР-Видин.

Иницидентът е станал вчера в 22.40 часа на пътното платно след надлеза на булевард "Панония" в посока ул."Цар Александър II" към сградата на Здравноосигурителната каса в града.

Лек автомобил "Audi 80", с видинска регистрация е управляван от 18-годишен шофьор. Колата е била собственост на друг.

Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, момчето губи управлението над автомобила, и блъска в задната част, паркиран в дясно на платното за движение патрулен автомобил. Патрулката е присъствала там на друго ПТП, станало малко по-рано. Блъснати са и стоящите на тротоара до платното за движение трима видинчани на 59 г., 58 г. и 60 г. Единият от тях е загинал, а другите двама са със средна телесна повреда.

От инцидента са пострадали още три лица, едно на 20 г. и двама полицаи на 41 г. и 45 г. Полицаите са настанени в Спешното отделение на МБАЛ „Света Петка" във Видин.

18-годишният водач е изпробван с техническо средство алкотест дрегер, като пробата е отчела 0.00 промила в издишания от водача въздух.

На мястото на произшествието има екипи на полицията и Пътна помощ. Движението в участъка на булевард „Панония" е ограничено. Затворено за движение е и едното платно на надлеза.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аню

    1 0 Отговор
    18-годишен шофьор, какво повече да говорим?
  • 2 Христо

    1 0 Отговор
    Той още си мисли ,че играе компютърни игри...Изби хората за едното няма нищо

    Коментиран от #9

  • 3 бръм

    1 0 Отговор
    сега да го видим какво ще прави . на 18 в панделата
  • 4 Сериен убиец

    1 0 Отговор
    Егати дебила, кара бързо и трепе наред.... Сума ти галфони не могат да разберат, че животът не е шега. Нещастници мръсни и гадни. Тъпи парчета, които и на електрическият стол да ги сложиш, няма да ги превъзпиташ.
  • 5 капитен

    0 0 Отговор
    е сега като си признае вината,да му дадат условна присъда!
  • 6 диан

    1 0 Отговор
    няма ли дрегер за мозък?

  • 7 hitmen

    1 0 Отговор
    този така наречен водач на мпс да иде в затвора и да го надупят с големите тояги.аман от дебили
  • 8 mitko prostashki

    0 0 Отговор
    Не, че го защитавам ама на същото място е станало и друго ПТП затова са били там полицаите, може да е карал бързо най вероятно, а може и друга да е причината. Например миналата седмица в една и съща дупка спукахме в рамите наполовин час три коли ( общо бяхме шест коли три преди това ) и за ваше голямо учудване последния блъсна предпоследния зверската и викахме линейка, защото колата му стана неуправляема и затова трябва да лежи ли.
  • 9 ГЕОРГИ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Христо":

    2 в 1
  • 10 iStinata

    0 0 Отговор
    Такова е положението в милата ни татковина. И сега се чудя, къде са защитниците на такива бързаци, дето обвиняват "Бавнодвижещите" се МПС-та?? Или сега няма какво да кажат. Нали бързащите не правят ПТП-а? Ам така е, прост народ слаба държава.
    Жалко за загиналия човек, очернено е цяло семейство.
    Дано сега, клавиатурният 18 годишен пилот, намери начин да живее, защото да знаеш, че си убил човек не мисля, че е много приятно чувство. Ам такива са безгръбначни и не им пука много.
  • 11 РИЛИЦ

    0 0 Отговор
    Много неприятна новина, момчето е младо и няма парите на Максим Стависки да си плати свободата и да не го пипат сякаш нищо не е станало. Не е бил пиян, но явно е било въпрос на умения и опита му е бил недостатъчен, пък и хормоните си казват своето с педала на газта. Ако се поразровите ще видите че и Кирил Маричков от "Щурците" уби жена 1999 година Георги Калоянчев също, НО ТОВА НЕ СЕ ТОЛЕРИРА ОТ МЕДИИТЕ , понеже те получиха УСЛОВНИ ПРИСЪДИ!!!! В храстите всички са равни, но някои са по-равни от другите- българско уравнение на силните добрутровци!

    Коментиран от #14

  • 12 гошо прупрунков

    1 0 Отговор
    в статията ми направиха впечатление няколко неща на първо място момчето се е забило в патрулка която е била там за да отрази друго птп (следователно там е имало някаква предпоставка за птп а патрулката не е обезопасила терена и не се е постарала да предупреди отдалеч идващите коли ) и второто по важно което бие на очи е израза че младия водач е карал с несъобразена за пътните условия скорост . Това от край време е изразът с който се прикрива факта че държавата не може да осигури нормални условия за движение , пример- караш си с 20 км/ч в града и пред тебе на пешеходната пътека скача велосипедист и те блъска между двата фара (кат пишат акт на жодача на мпс и пишат несъобразена с обстановката скорост). втори пример е разлято масло по пътя или замръзнала течаща вода по платното и какво ли още не
    обаче винаги водачът е виновен , щото трябва да знае къде кой идиот не си е свършил работата
  • 13 ВОВИ 62

    0 0 Отговор
    Гоше , не оневинявай младия пилот ! В тая държава има правила и закони и ако ние се стараехме малко повечко да ги спазваме живота определено щеше да протича по- добре . Повярвай ми много съжалявам за това младо момче , да не кажа дете , но всеки от нас носи глава на раменете си и би трябвало да мисли какви ги върши . Според мен у нас БЪЛГАРИТЕ има нещо объркано . Всички ние си знаем правата , но задълженията ....... ? ? ? И все търсим вината някъде другаде , у някой друг но не и у нас самите тъй , че според мен не си прав . Вината си е в младежа . Не са му виновни нито полицаите нито пътя . Хайде , че много се отплеснах .
  • 14 VWandMercedes

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "РИЛИЦ":

    Много си прав и ще добавя че Стависки освен че е убиец беше и пиян.Коп.лето(моля модератора не ме редактира)да така ще го нареча защото е точно такъв даже участваше в кампания "не пий стигни жив" и пиян уби човек.А дали момчето е карало с несообръзена скорост не е ясно защото разследващите ще искат мъст за колегата си.това е трудно доказуемо с точно колко е карал.Не ми се мисли ако е бил пиян какво ще стане.Жалкото е че не е згазил някои мръсен корумпиран магистрат.
  • 15 KUKATA

    0 0 Отговор
    Полицайте са виновни спряли са другата кола кадето не трябва
  • 16 Янакиев

    0 0 Отговор
    Кога полицаите ще започнат да слагат конуси и да си пускат мижавите светлини на патрулките???нашите пускат едни аварийки и са си спокойни,да ама не.Трябва отдалече да се виждат