20 Декември, 2014 15:28 4 261 2

Евакуираха мола на Цариградско заради фалшив сигнал за бомба (обновена)

  • мол-
  • "цариградско шосе"-
  • сигнал-
  • бомба-
  • the mall-
  • мвр

В сградата няма пожар, твърдят от МВР

Евакуираха мола на Цариградско заради фалшив сигнал за бомба (обновена) - 1
Снимка: Факти.бг

Екипи на полицията, пожарната и КАТ извършиха в ранния следобяд евакуация на посетителите в мола на "Цариградско шосе" близо до магазин Карфур заради сигнал за бомба, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът, че в търговския център е заложено взривно устройство, е получен на тел. 112 около 14.30 часа. Ръководството на The Mall взе незабавно решението той да бъде затворен и персоналът и клиентите - евакуирани, за да се издвършат необходимите проверки в сградата.

Според полицията, в сградата няма пожар, каквито съмнения първоначално са се появили, а просто на подобни места винаги има специалисти от противопожарните служби. Пламък или дим не се забелязват.

По-късно от МВР уведомиха, че в 17.20 часа проверката е приключила и взривно устройство не е открито. Търговската дейност беше възобновена.

През април тази година молът бе отново изпразнен заради сигнал за бомба. Бяха евакуирани и офис сградите наоколо. Около два часа след подадения сигнал на място пристигнаха и служителите на Дирекция "Оперативно-техническо издирване", отговорна за откриване и обезвреждане на бомби. В късните часове на деня проверката приключи и бомба не беше намерена, припомни Нова тв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Ужас ... тъкмо се бях наканил да си купя дънки за 300 лева маратонки/китайски/за 200 и маркови чорапки за няма и 50 лева и сега - бомба......УЖАС
  • 2 Ой малък

    0 0 Отговор
    На кой му пука? Цените вътре са напомпани до небето! Хората влизат само за разходка и да изядат по един бургер с децата!