Last news in Fakti

21 Декември, 2014 00:16 20 478 20

Полицай застреля младеж, нападнал го с мачете

  • полицай-
  • застреля-
  • младеж-
  • калифорния-
  • нападнал-
  • мачете

Изясняват се обстоятелствата около трлагичния инцидент в Калифорния

17-годишен младеж нападна с мачете полицай в град Уилоу Крийк в американския щат Калифорния. За да се защити, офицерът стрелял в него и се затворил в автомобила си, а непълнолетният починал на място от получените огнестрелни рани, съобщи Фокс Нюз.

Пострадалият полицай Тим Грей е откаран в местна болница, тъй като при атаката от мачетето са били засегнати лявата му длан и лицето. Състоянието му се оценява като стабилно, заявил е представителят на органите на реда, кап. Адам Джагър.

Инцидентът станал, след като младежът ударил телефонен стълб. Полицаят обърнал внимание на това и влязъл в контакт с него, при което бил нападнат. По думите на Джагър, тийнейджърът неочаквано извадил мачете.

Заключвайки се в колата си, полицаят извикал подкрепление. Когато след 10 минути колегите му пристигнали, те заварили на местопроизшествието тялото на нападателя. Изясняват се всички обстоятелства около случилото се.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 112

    3 0 Отговор
    Щатски ром......
  • 2 танашиба танахака

    1 2 Отговор
    въййййййй-пак почнаха да бият негрите
  • 3 ббр

    0 0 Отговор
    А познайте какъв цвят е американеца с мачетето?

    Коментиран от #4

  • 4 Турбото

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ббр":

    Червен !? Познах ли ?
  • 5 mediator37

    3 0 Отговор
    Този "младеж" сякаш е дивак в джунглата и е излязъл на лов да убива с мачете.
  • 6 Гост

    5 0 Отговор
    То точно заради пренебрегването на този очевиден факт, че нападателите са все чернокожи, се насажда и омразата към тях.
    Така е и у нас - все се пренебрегва, че нападенията над лекари са от цигани, които не са внесли 1 стотинка в бюджета, но наглеят, че не са обслужени качествено и нападат беззащитните лекари.
    Към тези трябва друг подход - насила трябва да се образоват и да се контролира раждаемостта им! То никой не избира какъв да се роди, но всеки избира как да живее!!!

    Коментиран от #20

  • 7 stefan

    0 3 Отговор
    у нас това неможе да се случи заштото имат големи права ание които спомогнахме развъждането им не, и дори да те сасече треа да си траеш че ако му напраиш нешто ще те окушарат,лично на мен пиан м...л ми е вадил нож на улицата без причина имах зареден пистолет но прдпочетох да се одрупна но ако тои беше направил и крачка към мен штях даму прусна манерката и да си обурна живота заради пиян м..га.

    Коментиран от #9

  • 8 Някой си

    0 1 Отговор
    У нас това неможе да се случи, защото всички ще скочите... Как може такова нещо, кой го е позволил, ще започнете да хулите полицая и т.н. Ама нали сега е някъде из Америка, там може там сте с други виждания... Нека да си говорим истината :)
  • 9 Jesika

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "stefan":

    Докато не научиш българския език не пускай коментари - нищо не ти се разбира.... То бива неграмотност, но твойто е... нямам думи
  • 10 dockera

    2 0 Отговор
    хахахах Стефан, чупи всякакви рекорди... много е добър :)
  • 11 бате жеки

    1 0 Отговор
    много добре е направил този полицаи,така триабва да се деиства и у нас
  • 12 Иракли Иракли

    2 0 Отговор
    БРАВО!.награда и повишаване в длъжност на полицая!! ще посягаш на полицай или лекар! Моли се на
    циганския БОГ да не"ПОЛУДЕЕ"БЪЛГАРИНА!,ЧЕ ЩЕ ..................плаче майката!
  • 13 Веселко

    0 0 Отговор
    И на нашенските корумпирани полицаи им дай по един медал !
    Да могат да посредничат с автоджамбази,проститутки и дилъри по-спокойно.И на катаджиите да не забравиш миличките.
    На некадърните ни лекари които изпотрепаха толкова народ заради неграмотност и мързел по два медала им дай !
    Всъщност замисляли ли сте се защо циганите бият лекари ?
    Циганският манталитет не търпи презрителното отношение към човешкият живот.И реагират абсолютно адекватно на ситуацията.Като не си учил и лекуваш всичко с аспирин и диазепам ще те бият в махалата !

    Коментиран от #14

  • 14 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Веселко":

    А ти какво си дал на държавата бe? Сигурно имаш Нобелова награда и от нейните висини плюеш всички, хейтър?! И да не забравяме, че сигурно си внесъл милион в хазната, че търсиш отчет за какво ги харчи държавата.
    Такива като теб, само на 4-ти километър се лекуват - там на воля можеш да мразиш и презираш всички и всичко и да се изживяваш за Наполеон!!!

    Коментиран от #15

  • 15 Веселко

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Ами внасям данъци на фирма и осигуровките на 10 човека.И да, търся отчет кой краде моите изработени,а не откраднати пари.Не мразя и презирам никой,само съжалявам такива хорица като теб.
    ОК,има и свестни полицаи,също така и лекари.Но на фона на всеобщата корупция и некадърност тези чисти души са размити,дадени в жертва.
    Синът ми почина на четири години...Знаеш ли какво е да се обадиш на доктора който го е оперирал че детето бере душа в реанимацията,и той да ти каже "Не ме занимавай събота е".Ти професоре как би постъпил ?
    Знаеш ли какво е всеки божи месец да се чудиш откъде да осигуриш средства и условия на десет човека,с които да живеят и се чувстват нормални хора ?
    А знаеш ли какво е да ти трябват 4 кръводарителя и да ти се обадят 200 човека само за един ден готови да помогнат ? Не българи,цигани,турци и прочие.Просто хора..

    Коментиран от #17

  • 16 iмеж

    1 0 Отговор
    Бой си трябва и тук и то повечко за БРАТЯТА....
  • 17 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Веселко":

    Съжалявам за трагедията ти и за това, че бях доста остър към теб :(
    Просто не понасям само хейтване и зачеркване на цели гилдии. Трябва да се вижда и доброто и да се предлагат адекватни мерки, а не омраза!
  • 18 Рондо

    0 0 Отговор
    Браво на полицията! При нас е редно да се действа също по този начин! На удар с утар ито двоен!
  • 19 Кобрата

    0 0 Отговор
    Само така, вчерашен келеш ще напада полицията. То човек се опитва да му помогне, а той ще налита като кълван петел. една съчма в главата и това е.
  • 20 Кобрата

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Прав си...трябва всеки циганин да може да прави максимум 2 деца и след това да го кастрират...няма оправия с тази напаст