27 Януари, 2015 11:18 1 663 0

Хванаха психично болен за убийство в Плевен

  • плевен-
  • психично-
  • болен-
  • убийство

Той е направил пълни самопризнания

Хванаха психично болен за убийство в Плевен, съобщиха от Прокуратурата.

Виктор Стоев, на 43 г., от гр. Плевен, е привлечен под наказателна отговорност за убийството на 39-годишен плевенчанин. Той е направил пълни самопризнания и е описал механизма на извършване на убийството.

Налице са данни за това, че същият е с психични отклонения, което обуславя необходимост от провеждането на психиатрично изследване.

Престъплението е разкрито от Окръжна прокуратура – Плевен, с помощта на органите на МВР.

В кратки срокове са извършени множество процесуално-следствения действия и оперативно-издирвателни мероприятия – претърсвания, разпити на свидетели, събиране на веществени доказателства, в резултат на което е установен механизмът на извършване на престъплението, както и обстоятелствата по извършеното убийство.

Работата по случая продължава.

Факти.бг припомня, че на 23 януари 2015 г. на телефон 112 бе сигнализирано за мъж, който е в безпомощно състояние на уличното платно на кръстовището на улиците „Сопот“ и "Иван Вазов" в град Плевен.

Незабавно пристигналите на място полицейски екипи и Спешна помощ констатирали смъртта на мъжа. При огледа на тялото на 39-годишния Цветослав Попов от Плевен бе установена прободна рана. Мъжът е бил намушкан в гърба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА