Last news in Fakti

27 Януари, 2015 12:57 2 668 1

Задържаха убиеца на застрахователен агент

  • застрахователен-
  • агент-
  • убиеца

Това е 26-годишен мъж от село Лесново

Убиецът на 45-годишния застраховател, който беше открит мъртъв в колата си преди дни близо до Елин Пелин е задържан, съобщиха от МВР.

Това е 26-годишният М. Б. от село Лесново. След внесено искане от Софийска окръжна прокуратура за налагане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“, същото е уважено с определение на Софийски окръжен съд от 26 януари.

Разследването е реализирано под ръководството на Софийска окръжна прокуратура

Факти.бг припомня, че на 20 януари беше образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, след сигнал, че в 19 часа същия ден в с. Лесново е отвлечен 45-годишен жител на с. Горни Богров. В хода на проведеното разследване от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и разследващи полицаи от ОДМВР- София, заедно с колегите им от РУ- Елин Пелин, ден по-късно в гориста местност бяха открити автомобилът и тялото на жертвата.

При първоначалния оглед по главата на убития бяха открити видими следи от насилие. Убитият Валентин е работил на висока позиция в известна застрахователна компания. Той е имал и криминални регистрации.

Криминалистите още тогава установиха извършителя на престъплението, но той се укриваше и беше обявен за общодържавно издирване. Според тях жертвата и извършителят са имали спор за пари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    МНОГО УБИСТВА В ТАЗИ ( ДЪРЖАВА )