27 Януари, 2015 13:37 1 645 0

Хванаха 22-годишен за нападение над полицай

  • нападение-
  • полицай-
  • перник-
  • 22-годишен

В момента срещу него се води разследване за кражба на автомобил, като по случая е работил нападнатият от него полицай

22-годишен перничанин е задържан за нападение над полицай, съобщиха от МВР.

Тази нощ в 4.30 часа във Второ РУ - Перник бил подаден сигнал за грабеж. Неизвестен се опитал да отнеме оборота от павилион и след като не успял, избягал в неизвестна посока. Дежурна оперативна група е повикана за оглед на местопроизшествието. Към адреса се отправил и полицай, който бил на домашно дежурство.

Излизайки от къщи обаче той бил нападнат от маскиран мъж и започнала борба в двора му. Маската на нападателя паднала и той избягал. Незабавно са предприети заградителни действия, в издирването са включени и полицейски кучета.

Не след дълго в кв. „Изток” в града е задържан 22-годишният Р.С. от Перник. В ареста е и 27-годишният К.В., който, по първоначални данни, е инсценирал грабежа.

Двамата са с криминални регистрации за множество кражби, грабежи, телесни повреди и наркотични вещества. 22-годишният е излежавал ефективна присъда за грабеж, а в момента срещу него се води разследване за противозаконно отнемане на автомобил, като основно по случая работи нападнатият полицейски служител. Двамата мъже са с полицейска мярка за срок от 24 часа.

Образувани са досъдебни производства и процесуално-следствените действия продължават под надзора на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА