Last news in Fakti

29 Януари, 2015 17:06 4 944 2

Камион падна от мост върху път Е-79 (Снимки)

  • камион-
  • падна-
  • мост-
  • е-79-
  • симитли

Двама мъже са с опасност за живота

Камион падна от мост върху път Е-79 (Снимки) - 1
Снимки: struma.bg

Двама мъже са с опасност за живота и един е по-леко пострадал след като товарен автомобил падна от мост върху ГП Е-79 край Симитли, съобщиха от ОДМВР-Благоевград.

Инцидентът е станал на пътя между с. Черниче и с. Брежани, общ. Симитли. В 14:40 часа днес е получен сигнал за това, че товарен автомобил “DAF” с 45-годишен водач от с. Крупник, движейки се по мост над ПП 1 Е-79 в посока от с. Черниче към с. Брежани, е паднал от моста върху едно от платната за движение по ПП 1 Е-79.

В резултат на инцидента е пострадал водачът на автомобила, който е с опасност.   Пътуващият с него 56-годишен мъж отново от Крупник, също е с опасност за живота. Третият спътник - 45-годишен мъж от с. Крупник, е с по-леки наранявания и без опасност за живота.

Към момента е движението е преустановено по ПП 1 Е-79 в лентата за движение в посока София.

Скандалният Димитър Велев-Шумаро от симитклийското село Крупник е тежко раненият в катастрофата край главен път Е-79, съобщи репортер на struma.bg.

Припомняме, че в пътният инцидент пострадаха 2-ма, след като шофьор на камион изгуби управление и падна от моста над главен път Е-79 в посока Брежани.

По първоначална информация тримата мъже са употребили алкохол. В момента лекари реанимират Димитър Велев, предстои да му бъдат направени обстойни изследвания. Другите двама ранени също са транспортирани в благоевградската болница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 1 Отговор
    До това води безотговорното поведение...На 45 години се предполага, че е достатъчно съзрял за да прецени, че след като е употребил алкохол не трябва да шофира, но има хора които колкото повече остаряват толкова повече изкуфяват, а не помъдряват.
  • 2 1234

    0 1 Отговор
    За такива шофьори затвор. От болницата и в затвора докато му дойде акъла в главата ,и всеки ден да пише по 1000 пъти ,,когато си пил не сядай да караш.