Last news in Fakti

5 Февруари, 2015 15:33 8 453 41

Турчин изгори жива бременната си приятелка в Берлин

  • турчин-
  • изгори-
  • намушка-
  • бременна-
  • приятелка-
  • берлин-
  • мария-
  • ерен

Семейството на мюсюлманина не одобрявало германката, макар че тя била готова дори да приеме исляма

Турчин изгори жива бременната си приятелка в Берлин - 1
Жертвата Мария П.

Цяла Германия тези дни е настръхнала от ужасяващо престъпление: 19-годишният турчин Ерен Т. изгори жива бременната си бивша приятелка Мария П. в гората Адлерсхоф в Берлин, съобщи в. „Билд“.

Младежът се разделил с Мария, след като тя му съобщила, че очаква дете, тъй като семейството му не одобрявало германката, въпреки че тя била готова дори да приеме исляма заради него. Той дълго обмислял убийството и го извършил няколко седмици преди 19-годишната красавица да стане майка.

Ерен намерил съучастник за пъкленото си дело – своя връстник Даниел М., и двамата отвели насила момичето в гората. Там след скандал турчинът я намушкал два пъти с нож в корема, убивайки бебето. Многобройните разрези по ръцете на жертвата свидетелстват, че тя отчаяно се е опитвала да се защитава, но мъчителите й я държали здраво, залели я с бензин, а след това драснали клечката. В белите й дробове патолозите са открили следи от дим, което доказва, че при подпалването Мария е била жива, въпреки че не се знае дали е била в съзнание.

Тялото на изгорялото момиче е намерено от случайни минувачи на следващата сутрин – същия ден Ерен съобщил в полицията, че е изчезнала. При последвалия разпит той признал за извършеното.

На мястото на трагедията на младата жена и неродената й дъщеря са издигнати два бели кръста и множество хора идват там, за да оставят свещи, цветя и играчки в тяхна памет.

Мария и Ерен се знаели бегло като съученици, но започнали връзката си чрез Фейсбук през септември 2012 г. Оттогава тя вървяла на приливи и отливи. Според приятели на момичето, Мария безумно обичала мюсюлманина, макар че той често я разплаквал. Не се съгласила на аборт въпреки настояванията му и с нетърпение чакала да роди дъщеричката си, за която вече била измислила и име – Дилара.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    5 0 Отговор
    НАЛИ ГИ ЗАЩИТАВАХТЕ А
    КОЙ ЗАЩИТАВАШЕ ТУРСКИЯ СКИОР НА БАНСКО
    УУУУУУУУУУУ
  • 2 Васили Барон

    6 0 Отговор
    този е болен изобщо мюсулманите са опасни хора,най вече турците,арабите и циганите
  • 3 Гого

    2 0 Отговор
    Da gi izbiem vsichki kato tozi !
  • 4 никой

    2 0 Отговор
    първо кастрация, щото не иска деца май
    второ доживот ама всяка сутрин да го порят в кафеза

    Коментиран от #14

  • 5 Напиш

    1 2 Отговор
    Спокойно, убил е неверник, че и с бебе сега го чакат 1000 девственици в Рая... Вие какво завиждате?!

    Коментиран от #12

  • 6 някой

    4 0 Отговор
    А колко акъл има тая, за да прави секс на всичкото отгоре да забременее от м....ла?!
  • 7 Неутрален

    2 0 Отговор
    "Добро ютро" Европа - територия на свободно движение на хора! И в правовите държави като Германия привържениците на шериата решават проблемите си вътре в мюсюлманската общност с помощта на ходжите и неофициалните ислямски "съдии", без да признават правосъдието на страната в които живеят. Те не приемат европейските ценности, а искат да наложат собствените си ценности на европейска територия. Тази тенденция не отмира, а се стабилизира и e изключително опасна!

  • 8 Maurice

    5 0 Отговор
    Не одобрявали германката, пък си мишкуват в Германия и вършеят като нашите цигойнери. Въобще крайно време е, да започне избиването на мюсюлманите. Те са болни мозъци. Може да има малък процент свесни от тях, но старите хора са казали, че покрай сухото гори и соровото. Да си отиват в Джагалия и освободят християнските народи от своето присъствие. В християнските държави има поне 25%, а в мюсюлманските не повече от 2-3% християни. Уж много набожни, а не си стоят в коптурите да си изповядват радикализма! Все повече започвам да откачам и накрая ще заколя някой турчин. Така де, в истинска България са давали народна любов за такова дело.....

    Коментиран от #9, #11, #13

  • 9 Easy ryder

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Maurice":

    Както е тръгнало може да се върнат тези времена.
  • 10 БГ

    1 0 Отговор
    .ах тия чалми, нямат изкореняване
  • 11 Easy ryder

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Maurice":

  • 12 той

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Напиш":

    сега го чакат 1000 х.. в панделата докат е жив
  • 13 Easy ryder

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Maurice":

    Тези приятелчета с чалмите сега са на нашата граница и се пишат бежанци.Трябва да ги храним и да си ги гледаме за да не ни се скара
    Брюксел и хелзинкския комитет защото трябва да сме толерасти сега това е политиката.После както винаги ще анализираме допуснати грешки.
  • 14 kucho

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "никой":

    И кай ще ги храни ? Кой ще плаща за охрана ? одеяла , медицина ....
    Пак ние , обикновените граждани .
  • 15 Георги Алексиев

    0 0 Отговор
    ДА Я ПАЛИ
  • 16 stigaaaa

    0 3 Отговор
    стига сте колили бе, никои не одобрява постъпката на тоя смотаняк които е убил момичето и детенцето и. за това ще лежи в пандиза.

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 stigaaaa

    0 3 Отговор

    До коментар #17 от "Easy ryder":

    ne e do izlqmskata darjava moi ;) no toq deto e ubil momicheto v germaniq e edinini4en sluchai. ti nqma6 li misiulmani priqteli? oniq maurice veche skinar stana koli i besi.nie bulgarite sme taka. samo piem biri v kvartala i igraem tabla posle miuslulmanite ni sa vinovni, amerikancite ni kradat petrola i ecreite ni cakat s toka :D obvinqvam,e celi nacii za nashiq marzel i nekadarnost ;)

    Коментиран от #20

  • 19 диан

    1 0 Отговор
    статията е некоректна
    турчин изгори....
    турчин християнин едва ли би го направил
    тя религията е крива мисюлманската
  • 20 Easy ryder

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "stigaaaa":

    Жалко че си толкова късоглед.Много стават единичните случаи.Ония заложници на които им режат главите и те са единични случаи.Журналистите в шарли и те бяха единичен случай,знаеш ли още колко единични случаи има?
    А за това кой ни е виновен можем много да си говорим.Просто прочети малко история и дано се сетиш за какво става дума.
    Религията не трябва да става политика.Аз не ходя да говоря ,че трябва да се избиват неверниците.Този промит мозък който е убил момичето питаш ли се защо го е направил?
    Знаеш ли че много от турците още си купуват жените.Знам как живеят и в Белгия и в Германия бил съм там и познавам много от тях.Да добри хора са но не се интегрират а се капсулират и слушат ходжата.Дори да си му приятел ако ходжата каже ставаш враг.
    Не ми говори за неща които не знаеш,аз съм роден и израстнал в такъв край добре им познавам номерата.Мазни усмихват ти се и са готови да ти забият ножа докато се обърнеш.
    А арабите са още по гадни.Но какво да ти говоря ти си от ония които са заразени с толерастия трудно ще ти бъде да ме разбереш докато не усетиш някой ятаган на врата си.Но тогава обикновено е късно да съжаляваш.

    Коментиран от #21

  • 21 stigaaaa

    0 5 Отговор

    До коментар #20 от "Easy ryder":

    пич, и аз не сам фен на радикалния ислям. ненавиждам промитите мозаци които отвличат и убиват невинни хора. от всички нации и раси има долни хора и предатели, българин не ти ли е забивал нож в гърба? коментара ми беше за коментар номер 8, дето тигара щял да коли турчин, алооо в бг си тук турците са работливи и интегрирани, има и крадливи турци и крадливи роми и крадливи българи и какво?не слагаи под общ знаменател. такива като него и волен сидеров се мачат да наслаагат омраза между хората в бедната ни даржава. еииии Maurice ако статията беше " българин убил и изгорил приятелката си в германия и българи ли щте трепеш бе

    Коментиран от #25, #26, #29

  • 22 Стоян Стоянов

    1 0 Отговор
    трепане само за такива !!!
  • 23 Стоян Стоянов

    1 0 Отговор
    "... след скандал турчинът я намушкал два пъти с нож в корема, убивайки бебето..." - .ахти ужаса. Германия започва да става като турска провинция в последните години. Не знам каква е официалната статистика за турците в Германия, но като цяло след години ще зачестяват проблеми, като този. И като във Франция също - там пък доста от Африка има
  • 24 никой

    1 0 Отговор
    за този с кеф, ще му платя кастрацията.
  • 25 Maurice

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "stigaaaa":

    Тоя я е запалил, защото е християнка. Чаткаш ли ги. Аз като те слушам как разсъждаваш, иде ми и теб да заколя...... Аман то шизофреници с чалми, воюващи с християнството! Един християнин не съм чул да е убил мюсюлманин, защото члена му е кабрио. Обратния вариант е "единичен случай", както вече ти се обясни!

    Коментиран от #27

  • 26 reality

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "stigaaaa":

    Човече много са те облъчвали с термини за добрите интегрирани мюсюлмани.
    Това е все едно да говориш за добрия вълк.В тази религия е заложена консервативна основа пречеща на интегритета.Тези хора живеят в 21 век и както ти казаха още си купуват жените.
    България е пример за това турците в продължение на 500 години налагат насилствено исляма.Погледни днес едни и същи хора живеем на една и съща територия дори генетично сме същите и виж разликата.80% от мюсюлманите в България са с мислене някъде около 18 век без дори да са фундаменталисти.Счита се за нормално да бият жените си,да ги купуват,продават и т.н.
    Кое е различното..... религията.
    Това зло трябва да се изкорени то е предпоставка за всички тези конфликти.
    Не може някой да изтъква религиозните си убеждения и да ги натрапва на другите.
    Хубаво говориш на теория за толерантност и други такива.Същото слушах от мои приятели французи за "братята" от Алжир.Как щели да ги интегрират и т.н. След като се случи онова в "Шарли Ебдо" се чудят как така нормални младежи родени възпитани във Франция са направили това заради една картинка.
    Дали някой китаец или индиец би го направил ако обиждаш Буда? Това умишлено замазване на проблема води до още по голям сблъсък.Това са различни модели на развитие.Исляма е несъвместим с европейските ценности в сегашния си вид.Тази религия никога не е била толерантна.И тази агресия от страна на исляма ще роди ответна реакция.Ето това е лошото и за това общите приказки за добрите турци,цигани и всичко останало колкото повече ги повтаряш толкова повече изкривяваш реалноста.
  • 27 stigaaaa

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Maurice":

    kade pishe che q e zapalil shtoto e hristiqnka, ili ti se hva6ta6 na reporterskiq trik na saita s gramkite zaglaviq. te sa bili 3 godini zaedno i qvno ne mu e prechila religiqta i ili spored tebe 3 godini ne e znael tq s kakva religiq e. pak ne6to nepodgotven se izkazvash. kato az ti cheta razsajdeniqta kato malak si imal kofti prejivqvaniq s miusulmani i za tova si taka agresiven mai :D
  • 28 Да ама не

    1 0 Отговор
    Страшната истина – тече процес на подмяна на коренното население в Европа!
    Прочети повече:http://30dumi.eu/archives/81436
  • 29 Easy ryder

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "stigaaaa":

    Турците в българия както ги гледаш работливи така ще ти кажа че като заминаваха през 1989 говореха как щели да се върнат и да си поят конете на Дунав.Бях дете тогава но помня озверелите им мутри,помня и кадъните които ни замеряха с камъни докато прибирахме реколтата защото те съботираха всичко.
    Това са твоите работливци пич.
    Утре ако Турция ни нападне те ще са първите които ще се обърнат срещу нас.Разбери ги тези неща,не си прави илюзии възпитанието на мюсюлманина е такова че не му пука ако убие неверника.Ти си мислиш за разни християнски ценности,но при тях не е така.Доказват го многократно.Виж го и този семейството му не я искало и той я убил.Живеят от десетилетия в Германия и не дават на жените си да учат немски за говорят само на турски.Искат да строят джамии и не знам си какви права още.Защо не си стоят в Азия да си строят ракетите? Ама в Европа е хубаво някой се е мъчил направил е държави и давай да му се лепнем и да злоупотребяваме с гостоприемството му.
    Виждаш ли какво са направили в България за 500 години.Тотално са унищожили всякаква култура строили са само джамии,хамами и конаци.
    Да и други народи са били под чуждо управление но я погледни унгарците или чехите.Знаеш ли какво щеше да остане от Венеция или Флоренция ако бяха ги налазили тези ''трудолюбиви хора".
    Всеки да си знае мястото и като ходи на гости да спазва правилата на чуждото място.Това е просто правило.Ако не могат да го научат ще трябва да им се напомни по подходящ начин.

    Коментиран от #38

  • 30 258

    1 0 Отговор
    Това го копирах преди доста време , но явно е актуакно ???

    А иначе миролюбивата Религия Ислям събори двета кули В Америка , събори Гарата в Испания , в Лондон автобуса , досега са изтрепали над 1милион в Ирак със взривове , съблякоха голи 1500 деца в Беслан и половиината ги избиха като кучета , Московския Театър най добре се представиха Кадъните със взривовете на поясите , Дискотеката на остров Бали , да не забравим 1, 5 милиона избити като кучета Арменци , Априлското въстание 50 000 изклани жени деца и старци , 500 години мюсулманско робство в България , Дискотеката в Германия , пресен пример за хуманната Религия Ислям се казва Ивайло Кепов чиято глава беше отрязана в Ирак , Хашим Тачи който продаде органите на 5000 сърби и каквото останало -го изгорил , 17 000 тона наркотици произведени в Авганистан и заливащи целия свят и които бавно убиват нашите деца ! Всичко това е дело на хуманната и балагородна Религия Ислям , нейно
  • 31 stigaaaa

    1 1 Отговор
    ne znam vie ste se pobolqli chestno, izbivate kompleksi. toq deto e ubil momi4eto to mu lichi che e psihopat, ne turchin ami i avstriec da beshe toi si e pzihar, posegnal e na momicheto i deteto i. i da gnie v pandiza i da se gavrqt s nego mu pojelavam. no nikade v statiqta ne vidqh che q e ubil ot religiozni podbudi. bitov skandal e, qvno ne e iskal deteto i t.n. bolkuk e i da mu dadat do jivot. no ne vseki miusulmanin e radikalen islqmist i ne vseki go obuchavat v detskata gradina da pravi bombi, tova iskah da vi kaja

    Коментиран от #32

  • 32 Easy ryder

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "stigaaaa":

    "Младежът се разделил с Мария, след като тя му съобщила, че очаква дете, тъй като семейството му не одобрявало германката, въпреки че тя била готова дори да приеме исляма заради него. Той дълго обмислял убийството и го извършил няколко седмици преди 19-годишната красавица да стане майка.''

    Това как ти звучи,не е по религиозни причини.Да ти кажа ли че дъртите фесунгери предварително проучват и одобряват жените за синовете си и ако са “сползвани" или не са от техните не ги щат.
    Но ти май не познаваш добре тези хора за това така наивно разсъждаваш.
    Да може би не всички мюсюлмани са терористи но как стана така че напоследък всички терористи са мюсюлмани?
    Чети история запознай се с методите на тази религия и защо е създадена.Тогава ще разбереш защо някои хора не я харесват особено много.
  • 33 Крум Янкулов

    2 0 Отговор
    ИЗРОД!!!!
  • 34 някой

    2 0 Отговор
    Затова евала на Руснаците не се съобразяват с никой и .Такива като този изрод нямаше да има на съд.Руснаците са толерантни доката не ги настъпиш-после няма лабаво.Затова терористите знаят , че тръгнат ли срещу тях отиваш на смърт.Затова в Авганистан като чуят Русия и треперят, а като чуят Америка ги избива на смях.
  • 35 аз

    3 0 Отговор
    Дойчланд юбер алез а?Ще си патят доста германците затова,че приеха толкова гастарбайтери от турско.Години да ги трепят няма да може да се изчистят
  • 36 Klozet Fekalov

    3 0 Отговор

    иначе мюсулманите и те хора били......
  • 37 Autohouse Randm

    2 0 Отговор
    fesove triabva da badat izgoneni ot Evropeiskite darjavi.
  • 38 Autohouse Randm

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Easy ryder":

  • 39 Милко

    0 0 Отговор
    Новите германци.
  • 40 гост

    0 2 Отговор
    Човек не може да съди някого, заради религията, етноса и т.н. олигофрени има навсякъде, както и добри хора. Много жалко за момичето и бебето, не човешко деяние..., дали бил христянин, мюсюлманин и прочее, когато някой го води Дявола... виждаме последствията, понеже не виждаме христяните, какво правят, нали? Отиде на църква да запали свещица и на другия ден е същия боклук, който при първа възможност ще ти подлее вода, ще пребие приятелката си, ще убие животно и т.н. Ония на фарьорските острови, какви са, че избиват китове... всеки ден ги виждаме, Господ да ни пази от Дявола... Но на това момиче не й ли светна червената лампа на моментите при приливите и отливите, бил я разплаквал... егати и любовта и чудото...
  • 41 ИВАН

    0 0 Отговор
    Турците да си турчеят в Турция, само така ще има ред и добруване, но някой няма интерес от това, а иска да разбишква света, да мъти водата.