25 Февруари, 2015 13:37 1 828 0

Отново инцидент с ТИР на АМ "Тракия"

  • инцидент-
  • тир-
  • тракия

Днес пътното платно е посипано с голямо количество дървесна тор

За нов инцидент с ТИР на магистрала "Тракия", съобщиха от МВР.

След като вчера товарен камион разпиля на пътя тонове лимони, тиквички и праз, днес пътното платно е посипано с голямо количество дървесна тор.

Инцидентът е станал в района на 121-ви километър на магистралата в посока София. Движението е временно ограничено, а трафика се осъществява в активната и аварийната лента.

Няма пострадали при пътнотранспортното произшествие. Няма данни и за употреба на алкохол от страна на водача, вероятно до инцидента се е стигнало заради загуба на контрол на шофьора над ТИР-а.

Екипи на ДАИ – Пловдив ще отстранят разпиляния товар.

Втора катастрофа е станала днес на фаталния 120 километър на магистрала "Тракия", съобщи Марица.бг.

20 минути след като ТИР разпиля дървесна тор по аутобана, бус, минаващ оттам, се ударил в дърво, след като шофьорът му се загледал в първата катастрофа, обясниха пътни полицаи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА