Last news in Fakti

28 Февруари, 2015 19:16 4 982 4

Мъж е в болница след опит за отвличане

  • мъж-
  • отвличане-
  • бургас

Сигнал за инцидент подал самия 35 годишен пострадал, който обаждайки се на тел. 112

35 годишен мъж от Ямбол е настанен за лечение в МБАЛ – Бургас, с множество наранявания и опасност за живота, след нанесен му побой, осъществен на 28.02.т.г. около 10.37 ч. в близост до кръговото кръстовище на входа на Несебър, съобщиха от пресслужбата на ОДМВР-Бургас.

Сигнал за инцидент подал самия 35 годишен пострадал, който обаждайки се на тел. 112, обяснил, че в близост до кръговото кръстовище в Несебър е подгонен от петима мъже, които искали да го бият. Малко след това е получено второ съобщение от случаен гражданин за това, че в района до бензиностанция „Петрол” на входа на Несебър, петима лица бият мъж и го качват насила във Ford .

В резултат на бързите полицейски действия на служители от Районно управление „Полиция” – Несебър около 11.10 ч. автомобилът е установен на входа на с. Кошарица, като в багажника му е намерен пребития 35 годишен ямболия. Същият е откаран в МБАЛ – Бургас, където е оставен за лечение с опасност за живота с наранявания по цялото тяло.

Констатирано е, че пострадалият е криминално проявен – извършител на кражби на лично имущество.

Към момента за побоя и опита за отвличане за срок от 24 часа са задържани петима мъже, съпричастни към случая.

Служителите от Районно управление „Полиция” - Несебър продължават с провеждане на оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия с цел изясняване на причините, довели до осъществяване на криминалните действия от петимата задържани.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 димитър

    0 0 Отговор
    За един крадец са се задействали нашите мильовци, а за обраните от него - кога?!

    Коментиран от #3

  • 2 гомю лаинаров

    1 0 Отговор
    като няма полиция има народно правосъдие
  • 3 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "димитър":

    Таман това щях да кажа и аз. "Множество кражби" извършил битият. Несебърските прокурорчета и ченгенца са си вземали тлъстите заплати и им върви стаж за бърза пенсия - млади пенсионери, а престъпника години наред е крал и е на свобода. Сега тежко им на задържаните- промениха закона и за опит за отвличане здрави присъди ги чакат, защото законът не прави разлика дали невинен за откуп отвличат или бандит, за да го дерат жив, понеже няма държава.
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    Аре стига сте плюли куките!!! Ако имахте малко акъл в главата, щяхте да вините парламента и съдиите, не тъпите ченгета!
    Ама всеки народ си заслужава участта!!!