Last news in Fakti

3 Март, 2015 13:02 3 591 1

Пишман-готвач или майстор на дрога пострада при пожар в Бургас?

  • пожар-
  • бургас-
  • пострада-
  • вода-
  • мазнина-
  • огнеборци

Осем огнеборци и два противопожарни автомобила гасили стихията

Пишман-готвач или майстор на дрога пострада при пожар в Бургас? - 1
Снимка: Gramofona.com

Млад мъж стана жертва на кулинарна играчка-плачка. Той получи сериозни изгаряния при пожар и мобилизира със злополучните си готварски подвизи осем огнеборци и два противопожарни автомобила в Бургас.

Около 21.35 ч. снощи във Второ районно управление "Полиция" в крайморския град е получено съобщение за пожар, възникнал в частен апартамент, разположен на четвъртия етаж в бл. 47 в комплекс "Славейков", обитаван от 31 годишния Г.Г. от Бургас, съобщиха от Областна дирекция на МВР.

От инцидента изгоряло кухненското помещение на жилището. Двама мъже са откарани с обгаряния в Спешното отделение на МБАЛ-Бургас, уточнява "Грамофона". Пострадалият Г.Г., който получил изгаряния от втора степен по тялото и ръцете, обаче отказал да бъде хоспитализиран. По негови данни, пожарът възникнал при опита му да загаси с вода силно изгоряла мазнина от тиган.

Огънят е потушен от осем огнеборци и два противопожарни автомобила. Пристигнали и две линейки. От огъня не са засегнати съседни жилища. Работата по случая продължава.

Спорад Флагман.бг обаче домашно производство на наркотици е причинило пожара в 18-етажния блок 47 в бургаския ж.к. „Славейков”. На котлона е нямало мазнина, а химикали, с които 31-годишният Гочо Гочев е правел дрога. Химическите съставки обаче избухнали, което е често срещан риск например при получаване на метамфетамин, казаха запознати пред регионалната медия. Гочев е познат в криминалните среди като дилър и производител на дрога.

Той е на свобода, след като през септември миналата година беше хванат като част от групата на Ивелина Иванова, задържана в Слънчев бряг.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    1 0 Отговор
    Сигурно е готвил с "оло от марихуана"!Щото в последно време нещо започна да става много модерно в "Българската кухня"!