Last news in Fakti

4 Март, 2015 14:47 4 341 3

Откриха човешки останки в гора

  • човешки останки-
  • човешки части-
  • гориста-
  • местност-
  • откриха

Те са от долната половина на човешко тяло

За намерени човешки останки съобщиха от ОДМВР-Бургас. На 2 март, в 14.29 часа, случайно разхождащи се граждани открили части от човешко тяло в гористата местност "Китка", разположена в района на резиденция "Перла" край Приморско. Те веднага алармирали в полицията в Приморско.

При извършения оглед на около 50 м. от общинския път за местността "Беглик таш" са открити останки от долната половина на човешко тяло.

Съвместно с горски служители от Ловно стопанство "Ропотамо" - Приморско, района около намерените останки е претърсен обстойно, но не са открити други части от човешко тяло.

Останките са транспортирани до Катедра "Съдебна медицина" при МБАЛ - Бургас за аутопсия.

Назначени са няколко експертизи, като се изчакват и данни от съдебния лекар за уточняване на времето на смъртта и евентуалните причини за настъпването й.

По случая в Районно управление "Полиция" - Приморско е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    2 0 Отговор
    Все по-опасно е да се живее тук!!!За целия свят България ще стане една черна точка в която никой няма да смее да припари!!!Палестина пасти да яде пред нас а Джакарта може само да ни завижда!!!И кой има интерес от това????
  • 2 Shmeker

    1 0 Отговор
    Приморско точно е едно от най-безопасните места по морето
  • 3 onq s konq

    1 0 Отговор
    На мен ми е най-хубаво на Соэопол!Не че няма и по.хубави места по света,но эа такива смешни пари толкова гъдели...просто нямам думи!Искам да кажа и нещо практично:Бйлгария е определено рая на света и и като климат,и като географско положение,и като природа.Эатова "купувайте братя"/обратното на оня серсем дето беше каэал"эа бога братя -некупувайте"/,эащото неусетно ЕВРОПЕЙЦИ,РУСНАЦИ И АМЕРИКАНЦИ ЩЕ ИЭКУПЯТ БЪЛГАРИЯ ВМЕСТО ВАС!И тогава...жална ви майка:)