Last news in Fakti

4 Март, 2015 20:51 2 678 4

Отмъкнаха винетки за 60 000 лева

  • винетки-
  • кражба-
  • хасково

Кражбата станала от сграда в Пътното управление в Хасково

Задигнаха винетки за 60 000 лева заедно с металния сейф, в който били съхранявани. Кражбата станала от сграда в Пътното управление в Хасково, съобщават от пресцентъра на ОДМВР – Хасково.

В първия ден на месец март, в 08,47 часа е получено съобщение от диспечер на частна охранителна фирма за проникване в охранявано от тях касово помещение, намиращо се на булевард „Съединение“ в Хасково.
Пристигналата на място оперативна група е установила, че след срязване на метална решетка на прозорец и последвал натиск върху него с твърд предмет е проникнато в помещение на първия етаж на сградата.

Извършена е кражба на неукрепен метален шкаф с размери 50/50/60 см, в който е имало винетни стикери на стойност 60 000 лева и сумата от 800 лева.
Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

От пътната агенция припомнят, че винетните стикери имат индивидуални номера, по които могат да бъдат проследени, но отказаха да коментират случката с обяснението, че се води досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 554236

    1 0 Отговор
    Радвай се народеее има чалъм да ги купим на кирия от дилъра в махалата. Никой КАТаджия няма да тръгне да проверява номера на стикера, че ще имат после 60000 заподозрени и за всеки рапорт ще пишат ушевите хахахахахаха!
  • 2 onq s konq

    0 0 Отговор
    Аэ ако съм на мястото на крадеца,ще си облепя цялата кола с винетки и ще карам бавно да ме снима простолюдието с телефоните си!
  • 3 гошо прупрунков

    1 0 Отговор
    банкнота от 67 лева . какво да говорим
  • 4 Карам без винетка защото пътищата са раз

    1 0 Отговор
    Хай дано се уредим сега с .инетки по 30лв!