Last news in Fakti

5 Март, 2015 23:10 14 159 27

Има ли задържан за убийството на Вероника?

  • вероника здравкова-
  • убийството-
  • велико търново-
  • задържан-
  • клошари

По непотвърдена информация вероятните извършители били група клошари

По непотвърдена информация има задържан във връзка с убийството на 23-годишната Вероника Здравкова. Източници на Нова тв, пожелали анонимност, заявиха, че полицията е арестувала и разследва мъж с прякор Слона, който вероятно има и съучастник. Водеща версия за престъплението остава убийство с цел грабеж, а вероятните извършители са група клошари.

Все още няма задържан за убийството на студентката във Велико Търново, каза обаче наблюдаващият прокурор Цани Попов, като по този начин опроверга информацията, че има арестуван за тежкото престъпление. Няма и конкретен заподозрян.

Вероника е убита с цел грабеж. Това остава основната версия, по която разследващите работят в момента. Оръжието – предмет с тъп край и остър връх, още не е намерено, каза наблюдаващият прокурор. Не са открити и дамската чанта, мобилният телефон и документите на Вероника, с които си е тръгнала от работа. 

По- рано през деня в района бяха намерени съмнителни вещи - празно дамско портмоне, мъжки ръкавици, обувка и шапка. 

"Всякакви лица, за които можем да предполагаме, че са съпричастни към извършеното престъпление, се установява алибито им за вечерта на престъплението. Работим по различни версии”, обясни Илиян Личев, директор на Областната дирекция на полицията във Велико Търново. "Към момента и бившият приятел на Вероника остава заподозрян", коментира пред Нова Цани Попов.

В района, където Вероника беше жестоко убита, ще бъде поставено осветление и ще има засилено полицейско присъствие. Оглед на мястото направиха кметът и шефът и полицията във Велико Търново. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тхг

    2 0 Отговор
    "ще бъде поставено осветление и ще има засилено полицейско присъствие"- След дъжд качулка. В Разград винаги като убият пешеходец слагат легнал полицай. Такива гърбици от смъртници си имаме 8-9... И денем да осветяват- момичето го няма.
  • 2 mediator37

    1 0 Отговор
    Да. Итс ту лейт. Атомно осветление да сложат, вече полза няма. Властимащите тичат подир събитията като журналисти.
  • 3 Башибозук

    1 0 Отговор
    Като запалиха хората свещите, те хукнаха да слагат лампи... Кмета да си подава оставката и началника на РПУ-то на която територия е извършено престъплението. Няма ли страх у гадовете, ще им берем ядовете!
  • 4 Костова

    1 0 Отговор
    Подкрепям всички изказали мнение. Аз си мисля, че трябва промяна, за издирването на хора.Тези 72 часа, през които не се предприема издирване, са необходими на изчезналия, защото през това време е или убит, пострадал, или изнесен зад граница. Жалко за младото момиче ! Да се върне смъртното наказание !!!!
  • 5 Костадинова София

    0 0 Отговор
    ЗАЩО ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ИМА УБИТ ЧОВЕК ЗА ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ НЯКАКВИ МЕРКИ?НЕ Е ЛИ ПО УМНО ДА СЕ НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ДА Е СВЕТЛО,ОБЕЗОПАСЕНО,ДА ИМА ПОЛИЦЕЙСКО ПРИСЪСТВИЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ВОБЩЕ ДА НЕ СЕ СТИГА ДО ЗАГУБАТА НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.УСВЕТЛЕНИЕТО НЕ СТРУВА МИЛИОНИ ИМА СОЛАРНИ ЛАМПИ.КАМЕРИТЕ СЪЩО МОГАТ ДА СВЪРШАТ МНОГО ДОБРА РАБОТА.ИНАЧЕ ИМА МИЛИОНИ В БЪЛГАРИЯ,КОИТО СЕ КРАДАТ ОТ НАШИТЕ ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ НО, ЗА ТАКИВА ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА ПАРИ НИКОГА НЯМА!!!
  • 6 жоро1

    1 0 Отговор
    Защото това е България в пълната ѝ реалност за съжаление , в Белгия дори аутобаните са осветени от край до край а за населените места и алеите да не говорим .....

    Коментиран от #8

  • 7 Mihail

    1 0 Отговор
    Смъртно Наказание!Дайте да се надигнем с референдум да се върне смъртно наказание чрез обесване!Жалко за Момичето!Бог да я прости!
  • 8 сдфг

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "жоро1":

    аре пак България виновна .. в други държави янама убиййства ..виж статистиката в сащ най много убийства на глава от наслението

    стига плю държавата ..ами виж кой е задуржан с намерени вещи в него от момичето ..поредния м...л убец на бг... субудете се и гласувайте за правилните партии които могат да ви защиятят от циганския башибузук докато е време ..недейте плю държавата

    Коментиран от #9, #20

  • 9 Киро

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "сдфг":

    Виновна е да защото премахнаха смъртното наказание.И аз съм за незабавно връщане на смъртното наказание като начин за борба с тези боклуци!Предполагам ако се направи анкета всички Българи , ще са съгфласни за връшането му.Това е единствения начин да се спре тази жестокост по улиците.

    Коментиран от #14

  • 10 qqqq

    2 0 Отговор
    Убиецът е циганин рецидивист, лежал за убийство. Ако имаше смъртно наказание в България, момичето щеше да е живо.
  • 11 nqkoisi

    2 0 Отговор
    м...л който е убивал и крал какво прави на вънка давайте му 200 години и да лежи в затвора.Всеки ден гавра с него до края на мизерния му скапан живот.
  • 12 тцтц

    2 0 Отговор
    За мен преди убийството е имало изнасилване, и точно то е причината за убийството, никой не убива за една чанта, просто дърпа я и бяга!
    Според мен разследващите прикриват изнасилването заради етническия мир
  • 13 чужд

    1 0 Отговор
    Полицията е под обществен натиск, затова бърза да тушира напрежението, като арестува клошар/и. Друг би трябвало да е убиецът, щом като има толкова наранявания, това е от "близък" човек, ревнивец, нещо подобно.
  • 14 верт

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Киро":

    ами да сте мислили с главата си като сте гласували за каво гласувате...

    Единствената партия която е за смуртно накзание е АТАКА.. докато си гласувате за куневи боковци костовци и др еврогейски така ще обуват м..лите българи за 20 лв джобна ...

    не ви е виновна държавата А тъпите мозъци на 80 % от българите

    Коментиран от #16

  • 15 ерт

    0 0 Отговор
    и аз така мисля
    но им аи убийства за 5 лв.. те циганите с акато животни
  • 16 МАК

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "верт":

    И защо да гласувам за атака, да слушам непрекъснато, че съм тъп и да ходя с маси над главата ли. Айде стига с тая Атака. Една шепа народ сте пък сте обсебили интернет пространството, ще рече все едно сте половината народ. Какво ще ми кажеш за оная вашата депутатка, където си спира колата, която не карала, на забранените паркинги ли? Нов морал викаш.
  • 17 lostparadise

    1 0 Отговор
    АТАКА няма да ти реши проблема. той перхидроления и 5 000 лева заплата обещаваше ама чудно от къде щеше да вземе парите.
    но тук вече не е държава да убиеш по толкова жесток начин млад човек за някакви джобни. Да трябва да има смъртно наказание, но трябва отново да излезем на улицата и ония които ние "избрахме" но те вече се самозабравиха да го приемат без значение дали ще се хареса в брюксел или не. Няма оправия иначе.
  • 18 Ицо

    2 0 Отговор
    Никой от сегашните политици няма да реши нищо. Те са там за да крадат от еврофондове и правят банкети в скъпи ресторанти всяка вечер, ядат, пият и шмъркат като прасета денонощно с държавните пари. Возят се в скъпи коли и виждат народа като стадо овце. Познавам много депутати и съм движил с тях. Всички до един са б...ци, помнете ми думите. Гласуват каквото им се каже, без изключение. Единственото решение е да не се гласува на изборите за никоя партия и когато има проблем гражданите да поемат инициативата, а не да разчитат на държавата. Ако всеки отдели 20 лева от заплатата си, може да се сложи осветление и камери с помощта на охранителна фирма.
  • 19 лъ8м

    1 0 Отговор
    Публично, публично да се екзекутират!!! Сами да си копаят гроба!!! И никой повече да не знае нищо за тези нищожества. Смърт за смърт!!!ДА се промени закона и да се върне смъртното наказание!!!
  • 20 хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "сдфг":

    Я къш бе атакист ,точно,вие предатели ще оправяте България.
  • 21 ДОКТОРА

    0 0 Отговор
    Като се прекатури каруцата-пътища много.В България винаги трябва да се допусне подобно нещо,че тогава някой да си размърда дебелият дирник!!!!!!!!!!! Уважаваният Г-н Панов сега щял да поставя осветление и засилено полицейско наблюдение.След дъжд качулка драгими Панов-смешник...............мъмка пред камерата и дранка врели-не кипели с недомлъвки.Каквото и да става, язък за това младо момиче.Дано поне има някаква справедливост в крайна сметка-поредното почернено семейство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 22 Боро

    1 0 Отговор
    В района, където Вероника беше жестоко убита, ще бъде поставено осветление и ще има засилено полицейско присъствие- след дъжд качулка ..тъпаци !
  • 23 Vasilii

    0 0 Отговор
    Хитлер е виновен,че не ги изтреби до крак - ами тръгна срещу Русия....освен това Хитлер,никой и никога не го е убивал ии не се самоубивал - само-УБИТИЯТ....
  • 24 БАТЕ ТОШКО

    0 0 Отговор
    трябва да стане най лошото и уж институциите да се вземат в ръце ама надали ще поставят камери охрана дрън дрън моичето си отиде младо закони има ама никои не ги спазава а всъщност ДЪРЖАВА ИМАМЕ ЛИ
  • 25 Plovdiv

    0 0 Отговор
    До 1990 г, когато имаше смъртно наказание, жените отиваха пеша на работа в 4-5 ч. сутринта без никакви проблеми. Изводите може да си ги направи всеки сам!
  • 26 песимиста

    0 0 Отговор
    ако се докаже 4е е виновен...газова камера за м......!!!!!!
  • 27 жител на жп гара в търново

    0 0 Отговор
    Три дена \" репортера \" на блиц Орлин Филиповски обикаляше гарата и слухтеше,търсейки някаква новина. Предоставеният му с добри намерения запис на жертвата той използва за създаването на новина! Той обвини СЛОНА в убйство !!!!!!! който дори не е задържан а само разпитан както всички живеещи наоколо. Кой сега ще го оневини ?Защо всички медии наричат живеещите на гарата КЛОШАРИ! На виновните ще се търси отговорност по чл.147.(1),148.(1)и(2)