Last news in Fakti

27 Март, 2015 21:37 5 434 5

Българин изнасилвал и продавал на гърци сънародничка

  • българин-
  • изнасилвал-
  • сводничи-
  • продавал-
  • българка

Реален кошмар преживяла млада българка, попаднала в ръцете на двама свои сънародници, съобщава изданието „Български новини в чужбина.

20-годишната жена пристигнала в Гърция, доведена от 22 годишен мъж и 43 годишна жена, които й обещали, че ще й потърсят селскостопанска работа.

Когато пристигнали обаче, те я заключили, а 22-годишния мъж я изнасилвал и я задължавал да обслужва сексуално възрастни „клиенти”.

Жената прекарала заключена четири денонощия, по време на които сводниците й я пребивали, изнасилвали и заплашвали, за да я принудят да предлага сексуални „услуги”.

Когато я принудили да обслужва 74-годишен гръцки гражданин, тя намерила удобен момент да избяга и да отиде в близкото полицейско управление, където разказала за униженията, на които била подложена.

Двамата български граждани са арестувани заедно със 74 годишния мъж в дома му в село в община Трифиля, като от 43 годишната жена са иззети 600 евро, които били печалба от сексуалната експлоатация на 20 годишното момиче.

Всички замесени в случая са изправени пред прокурора от Наказателния съд на Кипарисия като са им отправени обвинения в трафик на хора, изнасилване, тормоз и незаконно задържане на човек против волята му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    4 0 Отговор
    пак ци***ски истории, представвени за български. забелязал съм, че винаги когато става въпрос за роми, умишлено не се упоменават имената на замесените....

    Коментиран от #2, #3

  • 2 бай Шиле

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кофти":

    То затова реномето на държавата е в г..а,защото тези м....ли се представят за Българи!
  • 3 da ve

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кофти":

    1,2 вие да не си въобразявате ,че българите пък сме некви светци?То верно омраза имате ,но пък малко се огледайте и ще видите ,че положението никак не е розово и при нас
  • 4 песимист

    0 0 Отговор
    а тъка дасе видим колко сме качествени като нация а не да говорим колко сме велики като народ сега ни лъсна голия задник
  • 5 Ицо Багера

    0 0 Отговор
    Това л..не...це ако ми попадне ще го съдера от бой след което ще му го откъсна и ще му го навра от... за назидание