Last news in Fakti

29 Март, 2015 10:24 13 765 22

Пияна девойка с кола уби двама мъже в Кресна

  • челен удар-
  • пияна-
  • зверски-
  • двама мъже-
  • кресна

Още двама техни спътници са ранени

Двама мъже загинаха при зверски челен удар на пикап и Mercedes в района на Кресна, съобщи Struma.com. Пътният инцидент стана тази сутрин на главния път Е-79, на прелеза при разклона за село Сливница. При челния удар пикапът е изхвърчал на 30 метра и се е забил в дърво. В него пътували трима мъже, двама от които са загинали на място, ранена е и водачката на автомобила - 24-годишна жена.

На място пристигнали полицаи, пожарникари и екипи на Спешен център Сандански. Наложило се да режат ламарините, за да извадят заклещените в пикапа мъже. За кратко главният път бе блокиран от тежкото пътно произшествие. Ранената девойка е транспортирана в Благоевград.

Полицията направи тестове за алкохол на пътуващите в двама автомобила, след което се разбра, че 24-годишната водачка на автомобила, предизвикала тежката катастрофа край Кресна, завършила със смъртта на двама 49-годишни мъже, е била пияна, съобщиха от полицията. По данни на медицинските лица, обслужили произшествието, момичето миришело на алкохол отдалеч. Тя е от петричкото село Митино. Чакат се изследванията за установяване на количеството погълнат алкохол.

Mercedes-ът се движел с висока скорост и буквално изхвърлил при удара пикапа на десетки метри. Колите са смазани.

Ето и официалната полицейска информация за кървавото пътно произшествие, която се различава от медийната и според нея не шофьорката е виновна за катастрофата:

Около 06:30 часа на 29.03.2015г. на тел. 112 е получен сигнал за станало ПТП на ПП1 Е-79 в района на гр. Кресна.

По първоначални данни, лек автомобил Renault с 49-годишен водач от гр. Кресна, излизайки от пресечка от гр. Кресна за включване в ПП1 Е-79 е създал предпоставка за удар с лек автомобил Mercedes с 25-годишна водачка от с. Митино, общ. Петрич, движещ се по ПП1 Е-79, като за да избегне удар между автомобилите, водачката на лекия автомобил го е отклонила вляво, а в същия момент водачът на Renault е отклонил автомобила си вдясно и е настъпил челен удар между тях.

Вследствие на инцидента са загинали водачът на лекия автомобил Renault и 59-годишен мъж от гр. Кресна, пътуващ в него. По първоначални данни без опасност за живота са пострадали мъж на 49 години, който е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград и мъж 39 години, който е настанен за лечение в МБАЛ-Сандански, също пътуващи в лекия автомобил „Рено” и двамата от гр. Кресна. Пострадала е и водачката на лекия автомобил „Мерцедес”, която е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград. Точните причини за настъпилото ПТП са в процес на установяване.

Движението на ППС в района е нормално.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 агент08

    0 0 Отговор
    Що за глупаво заглавие! От описанато по-горе става ясно, че не момичето е виновно. А това, че е пила е друг въпрос!

    Коментиран от #2, #7

  • 2 айде де

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "агент08":

    а за това че е карала със 150 в населено място какво ще кажеш.

    Коментиран от #10

  • 3 тошибиян

    1 0 Отговор
    жените били по внимателни и отговорни от мъжете
    карането деноноштно на фарове е безопасно и води до намаляване на птп
    взети са силни наказателни мерки за тези който карат пияни

    и кво излиза?4е нищо не работи от изброените предпазни мерки
  • 4 БРО

    1 1 Отговор
    Пак някоя чиито спонсор е местният дерибей който хрантути продажните милиционери които за малка почерпка и гащите ще си свалят.
  • 5 Красо Зелето

    1 0 Отговор
    И сега, излезе следното. Пикапа е засякал пияната девойка, която е карала и с превишена скорост. Тя ще излезе права, защото е с предимство, и ще обвинят загиналите в пикапа, защото са и отнели предимството. Пияната девойка, ще и отнемат СУМПС за 9 месеца, и ще и дадат домашен арест за 1 година. След това, пей сърце. Жена съвест няма! Няма какво да очакваме, че ще е гузна за станалото.
    Проблема е само един, всички си казват, на мен няма да се случи, а точно в 6 сутринта ли, когато всички спят. Това са си казали и в двете МПС-та и ето резултата. После политиците ни виновни, полицията, а самите ние нямаме вина????? Лека им пръст на загиналите, в тази нелепа ситуация.

    Коментиран от #8

  • 6 ЗОРБАС

    1 0 Отговор
    А само незнам защо полицаите не споменават че жената която е карала този прословут мерцедес е употребила алкохол че даже казват и не била виновна,ами тогава да ПИЕМ И ДА ЗАПОЧВАМЕ ДА СИ КАРАМЕ КОЛИТЕ. А ИМА И НЕЩО ДРУГО, НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА ЧЕ СЛУЧАЯТ ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НА СЛУЧАЯТ С ГРАНИЧНИЯТ ПОЛИЦАИ КОИТО ПРЕМАЗА БЕБЕТО. Ами ако беше карала и с 50 километра колкото е ограничението
  • 7 Мм

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "агент08":

    Мадамата е пила , но е действала адекватно! Не я оправдавам , но едно е да се забиеш направо друго е да проявиш интелект. Този, който е " създал предпоставка" си го е получил ,което е търсил. Вместо дамата можеше да е семейство и той отново да ги е засякъл... Пак казвам : не я оправдавам за алкохола, но заглавието сочи , че тя е виновна , а всъщност май не е съвсем така...
  • 8 Папур Шпеков

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Красо Зелето":

    Гледай си зеленчука- четенето, мисленето и анализа не са силната ти страна!

    Коментиран от #9

  • 9 Красо Зелето

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Папур Шпеков":

    Точно така ще стане, г-н Шпек! Ако си роднина на някой от участниците в ПТП-то, нормално да реагираш толкова агресивно.
    Но истината е такава, ние сами не се пазим, очакваме друг да ни пази. Е уви няма как да стане.
    А на теб коя ти е силанта страна? Философ дървен?
  • 10 краш

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "айде де":

    ти как разбра, че е карала със 150 км/ч ?! бил си там ли? ето краш тест на мерцедес а класа с 50 км/ч (youtube.com/watch?v=BcgtzgOqeZc) сам може да видиш какви са щетите. Тук само дървени философи.
  • 11 Алфата

    1 1 Отговор
    На времето недоволствахме от едно изказване на премиера! Ами прав е човека поне за 80% от мат'ряла...
  • 12 Мара подробната

    1 1 Отговор
    Който пътува често по този път знае, че автомобилния трафик е много натоварен основно с тирове.За да направят обстановката по екстремна селяните от Кресна изкачат на главния път като слабоумни говеда и очакат Господ да ги пази.Не случайно по тази пътна артерия стават най големите ПТП.
  • 13 Кобрата

    1 0 Отговор
    Абе дрън дрън, не била виновна, ами кой тогава е виновен? След като е била пияна и е карала зверски бързо? За втората информация сигурно някой пак е платил да я изкарат невинна. То за да кара Mercedes, значи има пари да откупи вината си...
  • 14 бд

    1 0 Отговор
    Някой разбра ли колко са пътували в реното трима или четирима?
  • 15 Тони

    2 0 Отговор
    Там ограничението е 50. Не знам жената с каква скорост е карала за да стане такъв зверски удар.
  • 16 2dw

    1 0 Отговор
    Има произшествие, факт! Кажете ,моля кажете метода по който установихте "девойка"?! На 24 години !? Може, не е изключено, за метода по установяване е въпроса!

    Коментиран от #19

  • 17 някой от кресна

    1 0 Отговор
    В населено място ограничението на скоростта е 50 км!Плюс алкохола,който е изпила кифлата?Ако имаш деца и всеки ден пресичат точно на това място,за да идат на училище,сигурно друга песен ще пееш!90%от колите минават с над80км в час
  • 18 някой от кресна

    0 0 Отговор
    това беше за мара подробната
  • 19 Иво

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "2dw":

    Коментирай си глупостите останалите 12 годишни дето само девойки са ви в главите
  • 20 Дядо Поп

    0 1 Отговор
    Забелязал съм,че повечето автомобили с начална буква на номера
    Е и ПК не признават правилника за движение,вероятно за тях
    това е нещо маловажно,както го доказа и тази случка.Всички са виновни в случая,жената пияна другия не спазва предимство,а и
    откъде на къде ще дава предимство на някаква си там,те са велики.
    Ако си беше дал предимство пияната щеше да си отмине и той да си пътува по живо по здраво.
  • 21 Дарина

    0 0 Отговор
    Г-н "тошибиян" браво за коментара Ви,но граматиката ви не я бива. Думата "деноноштно" се пише - денонощно.В българската азбука има и буква "Щ".
  • 22 по темата

    0 0 Отговор
    Когато скоростта е ограничена до 50км е нормално да излезеш на пътя, като прецениш, че движещата се по главния път кола е на достатъчно разстояние, а не някакви малоумници да карат като на състезание в населено място.