Last news in Fakti

29 Март, 2015 14:33 9 862 17

В Лясковец са стреляли двама души?

  • лясковец-
  • стреляли-
  • двама души-
  • емил шарков-
  • дете-
  • куфар-
  • пасарел-
  • ива николова-
  • марин марковски-
  • максим генчев

Развръзката на случая с убитото дете от куфара наближава

В Лясковец са стреляли двама души? - 1
Ива Николова

В Лясковец са стреляли двама души. Това заяви журналистът Ива Николова в студиото на Нова тв. В средата на март започна делото срещу 54-годишния Петко Петков, който преди година откри огън срещу спецполицаи от дома си, където се беше барикадирал. При безразборната стрелба загина командосът Емил Шарков, а още трима негови колеги бяха ранени.

"Още продължавам да питам възможно ли е един-единствен човек да застреля и да рани толкова хора. Там са стреляли двама души най-малко. Тази майка също е стреляла", каза Николова.

Относно последните разкрития за случая с момченцето, което беше открито в куфар край Пасарел, адвокатът Марин Марковски заяви, че развръзката на случая вече се вижда.

"На мен ми направи впечатление, че комплексът, който претърсват във връзка с детето от куфара, е необитаем. Това е някакво изнудване. Става дума за рекет, който не е бил платен, и тогава детето е било убито", заяви режисьорът Максим Генчев, който също бе сред коментиращите в студиото, като обърна внимание на скъпия куфар, в който е било открито момченцето.

"Въпросът е за логическата връзка между трупа на детето от куфара и на жената. Ясно е, че мъжът, който е бил с тях, изчезва, положението е много подозрително", смята адвокат Марковски.

Според Николова, много лесно може да се установи дали жената и детето са свързани, тъй като полицията разполага с биологичен материал и на двамата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    6 0 Отговор
    "... откри огън срещу спецполицаи от дома си"

    "От дома си" ли? Те бягали на зиг-заг по площада и улицата милите полицайчета, а той ги избивал в гръб един по един ?!
    Напротив. Шест на брой спецполицаи стрелят срещу гражданин на Европейския съюз В ДОМА МУ и искат да го убият.
  • 2 о о б

    2 0 Отговор
    СЛЕД РОЖДЕН ДЕН АКЦИЯ `
  • 3 стрелец

    5 0 Отговор
    Така им се пада. Моят дом моята крепост. Защо да е виновен човека?
  • 4 Гост

    0 5 Отговор
    Абе ей, затворниците пак взеха да пишат по-долу коментари срещу ченгетата.
    Не ви ли спират нета там бе???

    Коментиран от #12

  • 5 6666

    4 0 Отговор
    Ива Николова-"Тази майка също е стреляла" Ивкеее откога се изживяваш като следовател ,как виждаш тази женица с пушка на рамо.
  • 6 невярващияж

    3 0 Отговор
    Г-да не се горещете с коментариите си . Дано делото се гледа от някой пристъл съдия (макър че останаха много малко(. МНОГО ИСТИНИ ЩЕ ЦЪФНАТ.КАК СПЕЦ ОТРЯДА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ВОДЕШЕ ПРЕСТРЕЛКА САМ СЪС СЕБЕ СИ.
  • 7 BMWe60m5

    0 0 Отговор
    opykvat po kushtata mo po nqkolko palnitelq i ochakvat 4oveka da ne strelq po tqx bez da go predopredqt 4e sa policai i za kfo go tursqt a nali se seshtash 4e kato iztrelqt po 1 palnitel v kushtata ti i da ti kajat sled tva policia otvariq kvo si e pomislil 4oveka dali sa policai strelqt kat na svatba pak 4akat nqkoi da im otvori normalno e da se e barikadiral i da strelq i toi
  • 8 славия 93

    3 0 Отговор
    николова и ти си стреляла много тежко обвинение без доказателства за майката
  • 9 по темата

    1 0 Отговор
    Какъв неподозиран кандидат за министър на МВР се е тропнал, а наш Боко Умното да вземе да сложи онова нещо наместо това!
  • 10 диан

    2 0 Отговор
    те не са искали да го убият защото
    гледа сериали или чете книжни
    аз знам много изкукуригали
    ама тях не ги нападат спец части
  • 11 змей

    2 0 Отговор
    Тази е тотално изпращяла и в дълбока менопауза!
  • 12 VWandMercedes

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Ей пожелавам ти и на теб да ти спретнат такава спец акция.
    Спец части се викат когато всички други начини са изчерпани, а в случая направо с тях действат.Нещо намирисва цялата работа.
    Защо не са му викали линейка 2 часа, а???Чакали са го да умре но уви неможа да му изтече кръвта и оживя.

    Коментиран от #14

  • 13

    1 0 Отговор
    Тази акция е срам и позор, човека е излизал на разходки, рядко ама е излизал по дуите на местни жители, можеше просто да го дебнат и да го задържат изненадващо......
  • 14 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "VWandMercedes":

    Ти много вещ се оказа, че знаеш всичко по случая, а?! Тука освен омраза и хейтване, друго не се пише!
    Какви са тези глупости: "Моят дом, моята крепост", когато си нарушил закона и създаваш заплаха за децата в съседното училище? Защо не отидете някъде на Запад и да плюете така закона, пък да видим дали няма да ви опандизят веднага!!!
    Аман от анархистични безумци, които им изнася да не спазват никакви закони!!!

    Коментиран от #15

  • 15 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Алоууу полицайчетооо в Република България основен закон е Конституцията и никой друг закон не трябва да им противоречи. Така че измислените ви полицейски закончета се признават само от корумпираният Български съд и затова който обжалва в Европа печели.

    Срам и позор е когато некадърните полицайчета се изпозастрелят при престъпните им операции да обвиняват невинни граждани. Да припомням ли белите брези - където дори оставиха ранените им колеги да умрат от загуба на кръв без да повикат помощ и като не допуснаха никой да им помогне. Същото бе и в Лясковец. Къде бяхте когато пред съдебната палата се стреляха с автомати и на центъра на столицата полицаите бяха се изпокрили като паткани.

    Коментиран от #16

  • 16 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Бай хой":

    Полицай е баба ти! Ама спри да плюеш, защото ти си един паразитен хейтър и няма нищо положително и градивно в коментарите ти!
    Не пиши измишльотини, а прочети малко право и самата конституция - нали имаш достатъчно време в затвора?!

    Коментиран от #17

  • 17 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Да да чел съм ги и не съм съгласен с погазването на Конституцията на Република България от когото и да е и под каквато и форма да е, включително и криминалното подменяне и вкарване на нови текстове без свикване на Велико Народно Събрание.

    Престъпниците в парламента си позволиха това като се уповават на Конституционният съд, който обаче има право само да тълкува съществуващи текстове но няма ни най-малко право да вкарва нови, да променя или отменя съществуващи.