Last news in Fakti

31 Март, 2015 09:32 4 340 13

Тялото от Приморско е на майката на Никита

  • дете-
  • убито-
  • ана-
  • никита

Вече е ясно, че това е Ана Леонтева

Тялото от Приморско е на майката на Никита - 1
Предполагаеми снимки на Никита и Ана

Тялото на обезглавената жена, части от което бяха намерени край Приморско в началото на март, е на Ана Леонтева – майката на детето от зеления куфар, съобщи TV7.

До този момент са намерени пет поясни прешлена, лакътна кост, двата крака и главата. Според експертите тялото й не е разчленено умишлено, а от животни. Популацията на чакалите в района е много голяма.

От анализа става ясно, че това е бяла жена, висока 1,70 м., с кестенява коса, добре поддържана, със скъпо бельо и кецове от известна марка, съобщи кореспондентът ни Елена Танева.

Тя е живеела в апартамент в Приморско. Негови собственици са руснакът Герман Кости и българската му съпруга Весела Вачева. Двамата имат много апартаменти, които отдават през летния сезон на руски туристи. Те имат успешен бизнес с Кипър, но каква е връзката им с Ана Леонтиева, тепърва ще се изяснява. Полицията вече се е свързала с кипърските власти.

Трима руснаци са замесени в жестокото убийство. По последна информация се издирва кавказки гражданин, който вероятно е извършител на жестокото убийство и за когото се предполага, че е избягал в Кипър. Тази информация обаче все още не е потвърдена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Какъв ужас . Майка и дете затрити зверски. Това не е типично за нашите мутри. Който и да е убиецът, много тъжно, че такива работи се случват на чужди туристи в България, при това в любимия ми за почивка и най-купонджийски курортен град - Приморско.
    И в Поморие станаха гадости с онова удушено дете. Изобщо... не е добре работата.
  • 2 Атанаска Васкова

    0 1 Отговор
    >Популацията на чакалите в района е много голяма.< И популацията на ушанки не е малка?
  • 3 Миро

    2 0 Отговор
    По повод ушанките .Те май са най-големият инвеститор в България . Официални данни има за 300-400000(четиристотин хиляди) имота собственост на тези граждани. При средна цена на имот от 80-100000 евро се получават около 20-30 милиарда .В лева са двойно. Не могат да си нарамят недвижимоста на гръб и да я замъкнат нанякъде. По трима на имот се получават около милион туристи с подобни шапки. Освен това плащат данък сгради ,смет ,ток, вода, охрана, почистване купуват си в магазините и пр. Те не стоят по две седмици ,а значително повече. Струва ми се неразумно да ги преследваме. Престъпления вършат и български граждани, при това голямата част от нашите не носят никакви приходи на никого, а загубите са за всички. Включително и за гостите ни, които носят ушанки през зимата в Русия. И техните имоти са на прицел ,всички знаем от кого.
  • 4 Бай хой

    1 1 Отговор
    Това ако е снимката на детето чийто фоторобот разнасяха на ляво и дясно полицаите начело с гладният секретар и психопатите да си подадат оставките и да върнат заплатите които са вземали.

    За България е най вредна популацията на протестна мрежа платена от терористите от вашингтон.

    Коментиран от #5, #7

  • 5 до бай не знам си кой

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бай хой":

    А такива неадеквати като теб са по вредни даже и от "терористите"

    Коментиран от #6

  • 6 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "до бай не знам си кой":

    Да вредни сме за терористите. Май за първи път позна и то без да искаш.

    Коментиран от #8

  • 7 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бай хой":

    Не ви ли спират нета в затвора, кроманьонецо? Ти и онзи по-долу Медиатора сте първи да плюете ченгетата, особено когато си вършат работата! Хейтърски контингент!
  • 8 до бай не знам си кой

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    Да де, дребни и вредни, то гледам "терористите" от такива клавиатурни вредители, като тебе сън не ги фаща и направо място не могат да си намерят. Продължавай така, краят им е близък.
  • 9 Атанаска Васкова

    0 0 Отговор
    >Те май са най-големият инвеститор в България .< Те май не са най-голямият инвеститор в България. Има си официални данни на министерство на финансиите и агенцията по вписванията(ако става въпрос за имоти и фирми) Данните сочат съвсем други резултати а именно: Граждани на Обединеното Кралство следват граждани на Гърция като собственици и управители на фирми....Къде са твоите любими "ушанки" не знам. Плюс всичко казано до тук, руснаците са франкофони и за тях е въпрос на престиж да посещават и живеят във Франция, където има огромни,руски диаспори. Тук пребивават предимно дребни престъпници техните наложници и бедни пенсионери и резултатът е на лице-убийства и насилие.
  • 10 Бай хой

    0 0 Отговор
    Гледам и не вярвам на ушите си. Българската полиция е на път да разплете едно сложно криминално дело. Да ама не.

    Оказа се че работят съвместно с руски следователи и предполагам кой разплита случая.

    Ако се чакаше на нашите полицаи щеше да се разкрие колкото десетките поръчкови убийства и например стрелбата по съдебната палата миналата година.

    Коментиран от #11

  • 11 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бай хой":

    Ами стискай палци да те прехвърлят от Централния в София в Централния в Москва. Там ще им се възхищаваш отблизо на патките и ще плюеш България и ченгетата и :)))))))))

    Коментиран от #12

  • 12 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Пишеш като некадърен БГ полицай който само организира престъпността и взема луди пари за никаква свършена работа, пенсионира се на 45 години и за престъпната си дейност накрая получава на куп десетки месечни заплати.

    Коментиран от #13

  • 13 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бай хой":

    Е, аз не съм полицай, но не съм и престъпник-хейтър като теб!!! Поне съм по-грамотен от теб и уважавам работата на всеки.
    А ти и Медиатора сте едни дребни и злобни завистници, които искат да живеят в анархия и единственото, което ви крепи е злобата и омразата!!!
    Мнението ти само показва абсолютната липса на каквато и да е мисловна дейност в тиквата ти, защото по твоята логика излиза, че докторите сами пускат вирусите, за да могат след това да лекуват болните и да забогатеят на техен гръб?!
    Жал ми е за такива аутсайдери като теб!!!