Last news in Fakti

1 Април, 2015 12:43 1 914 0

Свидетели по „Килърите" 4 забравили всичко

  • килърите 4-
  • забравили-
  • всичко-
  • свидетели

Съдът отложи делото срещу групата за 23 април

Поемните лица по „Килърите" 4 не си спомнят нищо, стана ясно днес от разпита им в Специализирания наказателен съд.  Съдът отложи делото срещу групата за 23 април от 9:30 часа.

За днес бяха призовани 6-ма свидетели и три вещи лица, бяха разпитани само двама обаче - Евгени Иванчев, и Радослав Чинджев.

Те обясниха, че са били заведени на оглед в някакво село, чието име не помнят. Били в къща, която имала с гараж и допълнителна пристройка в двора. Нито един от тях обаче не си спомни какво са разписали като открито и иззето в протокола, но предположиха, че май ставало въпрос за мобилни телефони и карти за тях.  Не си спомниха и дали не са били иззети и някакви забранени вещества.

Радовлав Чинджев разпозна единствено подсъдимия Вергил Спасов, който присъствал във въпросната къща по време на огледа. Евгени Иванчев пък не видя на подсъдимата скамейка познати лица.

Магистратите се опитаха да приемат ДНК експертиза по делото, насрочена още на 9 декември 2013 г., но и днес тя не бе призната като материал по него. Адвокат Илиян Василев, който защитава ръководителят на групата обясни, че той и колегите му искат да получат копие от експертизата, за да могат да се запознаят със съдържанието й и да изградят своята защита. Това, според тях обаче, не можело да стане в рамките на днешното заседание.

Всички подсъдими по обвинения за някои знакови убийства у нас се явиха лично - Марян Атанасов, Вергил Спасов, Ивайло Симеонов и Александър Йорданов.

В зала не се появи единствено соченият за предводител на организираната престъпна група Йоско Йосифов - Костинбродския, който беше оправдан за ликвидирането на хърватина Иван Може. Иван Може също е в неизвестност от години. Името му се свързваше и с разстрела на бизнесмена Красимир Гочев-Шмит.

Йоско Йосифов е обявен за издирване от момента, в който свидетелят по делото Хрисим Хрисимов бе разстрелян с осем куршума пред столично заведение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА