Last news in Fakti

27 Април, 2015 14:08 2 087 2

Изчезна 4-годишно българче в Атина

  • изчезна-
  • българче-
  • атина

4-годишната Ана Борисова е изчезна в района на площад Омония в центъра на Атина на 21 април, съобщават от "Български Новини".

Изчезването на Ана е декларирано в полицията от майката на детето. Издирването на малката Ана се извършва и извън пределите на Гърция като amber alert е пуснат за цяла Европа. Недоразумение поражда и факта, че майката на детето е изпаднала в противоречие относно къде и как е изгубено детето.

Според показанията й, тя е оставила за няколко дни детето си на приятелка-сънародничка тъй като искала да отиде за няколко дни до България. Когато се върнала приятелката й съобщила, че извела детето на разходка и го загубила. Тревога поражда и факта, че майката знае само малкото име на приятелката си, на която доверила дъщеря си. От фондация “Усмивка на детето” апелират към всички, които имат информация или разпознаят детето да се свържат с някой полицейски участък или позвънят на Европейската линия за изчезванията 11 6000.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 808

    0 0 Отговор
    пари да не е взела за да го изгуби-нещо не се връзват работите
  • 2 аз

    0 0 Отговор
    Аре стига ни занимавахте с тея цигани!!!