Last news in Fakti

2 Май, 2015 18:57 7 917 19

Хванаха шофьорът, убил дете в Бургас

  • дете-
  • хванаха-
  • шофьорът-
  • убил-
  • бургас

Той е 23-годишен бургазлия

23-годишен бургазлия шофьорът, който блъсна и уби 8-годишно дете в Бургас, съобщиха от полицията в града.

Днес в 18 ч. полицаите са задържали водачът на лек автомобил „BMW 320 I”, с бургаска регистрация, предизвикал малко по-рано днес тежкия пътен инцидент на бургаския булевард „Тодор Александров”.

23-годишният бургазлия е от к-с „Меден Рудник”. Задържан в близост до Карнобат, докато се придвижвал с автомобила си.

Факти.бг рипомня, че днес около 13.40 ч.  лекия автомобил „BMW ” блъсна 8-годишният Страхил Стоянов, непосредствено след преминаването му през шестлентовия булевард „Тодор Александров” от езерото „Вая” в посока кв. „Акациите”.

След предизвикване на тежката катастрофа шофьорът вместо да спре и окаже помощ, продължил, нарушавайки задълженията си, като участник в пътния трафик.

Той е задържан за срок от 24 часа, като работата по случая продължава от служители на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алф

    3 0 Отговор
    по добре е да не го пускат,защото няма да измине и 200 метра,разгневените роднини ще го разпнат на кръст!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кофти

    3 0 Отговор
    Сега ще лежи в затвора, заради м....лчето, което е изскочило на пътя. А срещу родителите на цигането няма ли да бъдат подвигнати обвинения, че са го оставили без надзор?

    Коментиран от #7

  • 4 пеко

    0 2 Отговор
    Какво значение има м....лче, не - м....лче?!
    Ти така ли делиш хората, на такива дето заслужават да живеят и на такива дето не заслужават? Кой си ти, че да определяш?
    Срам ме е, че има хора, които мислят по този начин.
    -
    Съболезнования на семейството и жалко, за детето.
    Сигурен съм, че независимо от възрастта на BMW-то, шофера се е чувствал, че все едно кара самолет. Съжалявам и подобен тип комплексари, понеже никога няма да осъзнаят кои са наистина важните неща в живота!

    Коментиран от #8, #19

  • 5 пеко

    0 1 Отговор
    По-долното което написах, се отнася за човека с никнейм - Кофти
  • 6 123

    3 0 Отговор
    Няма да го жалят много, детето, и понеже тук се говори, че са хора, да тегли заем ако трябва, да им даде едни 20-30 000 лева и да видите, как утре го погребват и вдругиден започват да бият маанетата във веселие и песни. При тях децата се раждат не от любов и осъзнат акт, те са продукт за паразитният им начин на живот....
  • 7 Кофти

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кофти":

    Айде нямаше нужда да ми ползваш ник-а....
  • 8 аман от мизантропи

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "пеко":

    и кои са важните неща в живота? да щракаш с пръсти по цял ден и някой друг да ти плаща сметките а ти само да ръсиш деца, за които не ти пука и които си оставил на произвола на съдбата?
  • 9 кХфм

    3 0 Отговор
    Ама каква отговорност ще търсят от родителите му винаги все шофьора е виновен за това донякъде го разбирам този младеж,че не е спрял ми дори и да има смъртен случай нямали да се потърси вина и у пресичащия или все шофьора е виновен карал е с превишена скорост дори и да не е така и готово в затвора.Ако беше останал на проишествието пак щеше да е същото можеха да го бия пък циганите докато дойде полицията. Малко някой замисля ли се върху това?
  • 10 вгп

    3 0 Отговор
    До Пеко.А тия които чупят краката и ръцете на децата като пеленачета за да будят съжаление като просят?Момчето е избягало от страх от циганите ,а не от "правосъдието".Явно не си се сблъсквал с тая паплач.
  • 11 някои си

    2 0 Отговор
    абе ако ги нямаше тия паразити общо взето щяхме да си живеем много по добре
  • 12 човек

    0 2 Отговор
    Това е л...нар с каквито е пълно по пътищата за съжаление...
  • 13 сидерага

    2 0 Отговор
    Ще му платят ли щетите по колата?
  • 14 ГОСТ

    2 0 Отговор
    Вика му се циганин моля ви се - не м...лчето и тем подобни. ЦИГАНИН. Това не е обидна дума или псувня доколкото знам. ;)
  • 15 незнайко

    2 0 Отговор
    След като са го задържали, защо поне не кажат разбрал ли е за инцидента. Младежа може и да не е разбрал, че е блъснал детето.
  • 16 щайга

    1 0 Отговор
    айде моля ви кой ще блъсне дете и няма да разбере ,та то от котка подскача колата ,ама 1 по малко !
    България за българите !!!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 диан

    0 0 Отговор
    тъпо е да караш
    ето ситуация
    сравнително млад си
    не си притеснен финансово женен
    (е несъвместими са двете) но примерно
    деца любовница и си щастлив
    и за 1 секунда всичко отива по дяволите
    това само кола може да го постигне
    е и не лечима болест
  • 19 не ме занимавайте с глупости

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "пеко":

    Колко е позволената скорост на този участък? 80?! Самолет ли караш с 80 км/час?!

    Колко са платната?! 6?! Значи е скоростен път! Какво търси м...чето на този скоростен път? Хайде, да си го кажем - м...лите оставят малко дете без надзор. Случва му се случка! Чия е вината, преди всичко? Не е ли на оставилите дете без надзор?!

    Не е вярно, че няма значение българин ли си или циганин. За българските деца се бди, пазят се, лекуват се, наглеждат се, защото на родителите им пука, защото ги е грижа. С м...лите е друго - децата са източник на доходи, експлоатират се, страничен продукт на битието. Никаква база за сравнение!

    В Германия например, непрекъснато има полицейски патрули. В момента, в който те видят да слизаш от тротоара и вървиш по платното, едни спирачки изсвирват и полицаите те предупреждават: "Ходете по тротоара или ще Ви арестуваме за нарушаване на правилата за движение по пътищата!"

    Далеч съм от мисълта, че вината пък ще е у полицията или КАТ. Детето, детето и родителите.

    По същия начин в Германия, ако изскочите на магистралата и ви ударят, никой няма и да спре да се изяснява - ще се обадят на 112! Иначе при високите скорости е възможно да възникне и верижна катастрофа.