Last news in Fakti

3 Май, 2015 20:14 1 210 2

Съмнения за тежък побой над двегодишно дете

  • дете-
  • побой-
  • варна-
  • болница

Момиченцето е прието в болница с опасност за живота

Нов случай на насилие над дете разследва полицията. Двегодишно  момиченце е с опасност за живота със счупени ребра, травми на  далака и панкреаса. Детето е в болницата „Света Марина” във Варна  и лекарите се борят за оцеляването му, след тежка операция.

Двегодишната Сияна постъпва в болницата след преглед в спешния  център в Търговище. Оттам е подаден сигнал до полицията, защото  момиченцето е било в синини и в изключително тежко състояние.

"В момента е в детско интензивно отделение след тежка операция на  панкреасна жлеза. В момента е в съзнание, но с всички последици от  оперативната интервенция", уточни пред Нова телевизия проф.  Виолета Йотова от лечебното заведение.
 
Детето живее в село в Търговищко. Властите обаче пазят всякаква  допълнителна информация за случая. Лекарите в болницата видели  майка му за кратко.

"Тя е дошла с детето в началото и първият лекар, който приема  детето вижда майката, но след това, сега не мога да ви кажа, дали  следствените органи са я отвели или тя си е тръгнала", казва проф.  Йотова.

При подробните прегледи на двегодишната Сияна лекарите  установяват , че тя има и стари травми, сред които спукано  тъпанче. В болницата са потресени от съмненията за подобна  жестокост.

Какво е преживяло детето, предстои да бъде установено от  полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Martin Dinkov

    0 0 Отговор
    на такива трябва да се отнемат децата, те не служат за нищо друго освен за помощи.
  • 2 незнайко

    1 0 Отговор
    Горкото дете, не е искало да се учи да краде.