Last news in Fakti

5 Май, 2015 09:35 21 022 33

Малката Ани била разчленена и сготвена

  • ани-
  • атина-
  • разчленена-
  • сготвена

По този начин бащата е искал да отвлече вниманието на хората, че това което е изхвърлял е храна

Потресаващи са разкритията около убийството на малкото дете, съобщиха от „Български новини“. Вчера полицията официално съобщи че 27-годишния баща на Ани, Станислав Бакърджиев, е нейният убиец.

Трупчето на детето е разчленено от собствения му баща и сготвено с други продукти под формата на храна. По този начин той е искал да отвлече вниманието на хората, че това което е изхвърлял е храна при положение, че открият частите. Докато е извършвал деянието си се е движел с кърпа на глава, за да се прикрие. Една част от тялото е изхвърлено в кофите за боклук, а друга в тоалетната чиния на дома му. Именно там са намерени и остатъци от кръв. Направен е ДНК тест, който е едно от доказателствата за убийството на малкото дете. Според информация, в показанията си, бащата е казал, че не той е убил детето, а когато се събудил след употреба на наркотици е намерил детето мъртво на дивана в локва кръв. След това решил да разчлени трупчето и да го сготви, за да не разбере майката, която през това време отсъствала.

Нишката започна да се разплита от България. Полицаите от отдела за защита на малолетните и престъпления идентифицираха кръга на хората, с които бащата е контактувал и събирал в дома си. Всички те са разпитани. Важният и ключов свидетел е на име Ники. Той често оставал в дома на бащата. Той беше посочен от майката и намерен в България. В събота Ники е доведен и разпитан от гръцката полиция на граничен пункт Промахон, където стана ясно, че същия знае за случая. Той заявил, че бащата на Ани му е споделил за извършеното зверско убийство. Показанията на Ники и тези на бащата, разпитвани в различно време и място съвпадат. Дали обаче и приятелят е съучастник в убийството ще стане ясно днес, на официалната пресконференция на гръцката полиция, която започва в 12 часа. В момента той все още се намира в България и е под контрол и наблюдение на българската полиция. Друг факт, върху който се концентрира разследването беше светкавичното кратко пътуване на двамата родители до България, преди да обявят детето за издирване, където според информация са се срещнали със същото лице.

Противоречивите показания, които двамата даваха също насочиха вниманието на разследващите върху самите родители. Отново според информация, след завръщането на майката от Германия, бащата е споделил че детето е изчезнало като версията му е била, че докато е спал малкото дете е напуснало дома само. Следва, светкавичното пътуване в рамките на 24 часа в България и обявяването на детето за изчезнало.

За да прикрие бащата на детето си, дали под действието на заплахи или не, предстои да се изясни, майката измисля историята с несъществуващата приятелка Силвия, на която била оставила детето. Вчера бащата на малката Ани бе арестуван и срещу него е повдигнато обвинение за убийство по особено жесток начин, а часове по късно бе издадена заповед за задържане и на майката. До момента няма доказателства за съучастието й в убийството. Тя е обвинена за прикриване на страшния акт, лъжесвидетелство и недобросъвестно попечителство върху детето.

Интерес буди факта, че ден преди да бъде арестуван Станислав е казал на майка си: Не вярвай на това, което ще чуеш по телевизията. Бабата на Ани не може да повярва, че това престъпление е извършено от сина и, защото според нея той сам е изгледал брат си. От снощи, социалните мрежи се взривиха от възмущението на гръцкото общество относно клип качен от майката в личния й профил във Фейсбук, където флиртува.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 0 Отговор
    Как може да се пишат такива отвратителни работи. Това се чете и от деца. Димокрацията май ни идва в повече след като няма цензура.
  • 2 Мангустите са си мангусти

    2 0 Отговор
    Ееех, де да беше Хитлер печелившата страна от втората световна война. Нямаше да има нужда да четем за подобни деяния.

    Коментиран от #12

  • 3 don kele

    3 0 Отговор
    Тези двамцата на циганьори ми приличат,гаджалска работа!
  • 4 MEEEEN

    4 0 Отговор
    На таткото и майката се полага да им отрежат краката и ръцете от до. След това да им извадят всички зъби и тогава да ги изпратят на изток в някой затвор, а затворниците да ги сексат денонощно.
  • 5 МЕЕЕЕN

    3 0 Отговор
    Офф, забравих, и оная работа да му отрежат на бащата, в затвора няма да му трябва.
  • 6 Красо Зелето

    6 0 Отговор
    Toзи манаф не е баща на това дете. Явно е сутеньор на майката, а това детенце е от друг баща. Фамилията няма нищо общо с на бащата. Явно тоя галфон, се е подразнил, че майката оставя на него да гледа детето и е направил "Урудска работа чУек"! Сега някой да нахрани бездомните кучета с него, да направят от него бон апети!
  • 7 изроди

    3 0 Отговор
    ужас, отврат, гнус..........как може да има такива хора? Грешка, това не може да са хора
  • 8 Един баща

    5 0 Отговор
    Господи нека има справедливост и ме затворете за малко с тоя боклук в едно помещение, ще му разплача майчицата. Ще съжали милион пъти че се е родил. Господа управляващи, върнете смъртното наказание. Такива изроди не трябва да виреят по нашите земи. Сега отново ще има по съкратената процедура, защото видиш ли си е признал и хоп минимално наказание. А тази мила душица... къде е нейното възмездие ви питам?!?!

    Почивай в мир мило дете.
  • 9 Баща

    2 0 Отговор
    Добре, че са в Гърция и там ще ги съдят, та да ги осъдят справедливо тези изроди.
  • 10 андро

    1 0 Отговор
    ТЕЗИ СКАПАНЯЦИ И ИЗРОДИ И НЕЗНАМ КАКВИ ДА ГИ НАРЕКА ЗАСЛУЖАВАТ ДА ГИ РАЗЧЛЕНЪТ ТЯХ ПО ОСОБЕННО ЖЕСТОК НАЧИН БАВНО ДА СЕ МЪЧАТ НЕ Е ЗА ГОВОРЕНЕ
  • 11 qqqq

    2 0 Отговор
    Да ги пуснат живи във фуражомелка .
  • 12 PlimP

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мангустите са си мангусти":

    2, май си прав
  • 13 СМЪРТ

    1 0 Отговор
    ЛЕЛЕ тоя изрод да ми го оставят в 1 празна стая и да ми дадат само един бокс и отвертка, точно 2 часа и такива мъки и в ада няма да преживее!
  • 14 Българин

    2 0 Отговор
    На къде отива България!?
  • 15 pi4a

    4 0 Отговор
    тея са м....ли 100%!
  • 16 БРАННИК

    2 0 Отговор
    КАЗВАЛ СЪМ ГО И ПРЕДИ ТУРЦИТЕ НА ПЪН ЦИГАНИТЕ НА САПУН

    Коментиран от #31

  • 17 S Doichinov

    1 0 Отговор
    Ужас
  • 18 abv

    2 0 Отговор
    Браво на гъркоманите, цяла Гърция е на нож срещу тозеи боклук и така трябва.В България щеше да се възприеме като поредното убийство.Толкова много сме се изродили, че не ни пука за нищо което става около нас.
  • 19 dombata

    1 0 Отговор
    За такова зверство, само смъртна присъда и нищо друго!!!
  • 20 Веселин Желязков

    0 0 Отговор
    Дайте ми го този мръсен изруд,трепане и плитко заравяне за такъв уруд.Такова хубаво дете и да му отнеме живота,като на добитък. Тази демокрация напълни улиците с шизофреници,наркомани,п...ли и мързеливци.Дано този боклук получи най-тежкото наказание.
  • 21 Хитлер

    0 0 Отговор
    ....Ако беше спечелил ТОЙ..Но НЕ.Това е резултата - евреи и нещастници останаха.
  • 22 гори в ада

    0 0 Отговор
    нещастен п...р.с убийте го този изруд ама по жесток начин удрежете му първо х... после една ръка после един крак дръжте го гладен 1 седмица вържете го да увисни с главата на долу някъде от високо и го оставете сам да си умре нещастен изруд
  • 23 някакъв

    1 0 Отговор
    не му трябва смъртна присъда за какво да го приключват бързо такъв човек заслужава да се мъчи докато е жив
  • 24 БЪЛГАРИН

    0 0 Отговор
    ...ТОЯ МЪРШАВ БОКЛУК ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАРЯЗАН ЖИВ ...НА ВЪЗМОЖНО НАЙ-МАЛКИ ПАРЧЕТА !!!
  • 25 Хрисофор Карамфилов

    0 0 Отговор
    ОТВОРЕТЕ БЕЛЕНЕ.
  • 26 ганчо

    0 0 Отговор
    само Белене ще ни оправи
  • 27 Стефан

    0 0 Отговор
    Искам да прекарам в затворено помещение само 1 час с този изрод...ще съжалява,че изобщо се е раждал...
    Крайно време е да се върне смъртното наказание !
  • 28 itce

    0 0 Отговор
    Не е изключено и да го е продал!! Дано!!!
  • 29 вуяя

    0 0 Отговор
    това е ужасно...човек на човек не може да причени това...камо ли на малко дете...не му трябва затвор,по -добре да го пуснат в кочина с глани прасета,гледката ще е добра за окото
  • 30 Пророка Б

    0 1 Отговор
    ЗА ТОВА СА ВИНОВНИ КОМУНИЗЪМЪТ И НЕГОВИЯТ НАТУРАЛЕН КРАЙ-ПРЕХОДЪТ. Така се създадоха поколения от простаци. Това не означава че трябва да приемаме чужди ценности, просто ценностите които сме имали от 1878 до 1944 са безвъзвратно загубени
  • 31 дз

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "БРАННИК":

    Този е чист българин.
  • 32 Владо

    0 1 Отговор
    Ако искаме да има някакво читаво възмездие по тоя случай, то поне да се надяваме в Гърция "да го оправят" тоя. Каквото и да му се случи, малко ще е.
    Ако нашите "власти" си направят труда да си го приберат, то тук ще се разиграе фарс на тема правосъдие и за призната вина и покаяние, после за добро поведение и помилване на някой национален празник, и ето ти го после на свобода след 7-8 годинки.
    Има и по-добри примери. Справка - Максим Стависки
    Аман от прокурори, които се самосезират от телевизионни предавания.
    За този изрод трябва смърт!
  • 33 Илиан

    0 0 Отговор
    Направо смъртна присъда за бащата