Last news in Fakti

13 Май, 2015 13:08 2 704 0

Разследват дилър от Бяла Слатина

  • дилър-
  • бяла слатина-
  • разследват-
  • илия павлов

Той е задържан до 72 часа

В Окръжна прокуратура - Враца се провежда разследване срещу наркоразпространител, съобщиха от прокуратурата.

На 11 май 2015г. в гр. Враца в лек автомобил, управляван от Илия Павлов от гр. Бяла Слатина, са открити и иззети около 300 грама високорискови наркотични вещества, реагиращи на амфетамин. Незабавно е извършено претърсване в жилището на Павлов в гр. Бяла Слатина, където са открити и иззети везна, документи и други вещи.

Илия Павлов е привлечен като обвиняем за това, че на 11 май 2015 г. в гр. Враца е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – амфетамин.

Илия Павлов е криминално проявен, осъждан през 2014г. за палеж на лек автомобил на една година лишаване от свобода, изпълнението на което е било отложено за срок от  три години. В изпитателния срок на това осъждане Павлов е извършил ново престъпление.

С прокурорско постановление на ОП-Враца Павлов е задържан до 72 часа. Предстои внасяне на искане в Окръжен съд - гр. Враца за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА