Last news in Fakti

21 Май, 2015 16:40 1 293 3

Дадоха на прокурор, мъж нападнал полицай

  • прокурор-
  • нападна-
  • полицай-
  • стара загора

Той е бил обявен за общодържавно издирване

Районна прокуратура-Стара Загора наблюдава досъдебно производство срещу 39-годишен мъж от гр. Стара Загора, за престъпление - причиняване на телесна повреда на полицейски орган по повод и при изпълнение на служебните задължения, съобщиха от прокуратурата.

На 20 май в 19,45 часа е подаден сигнал за неправилно паркиран автомобил "BMW Х6" на ул. "Ген. Гурко", на автобусна спирка, в центъра на Стара Загора. Екип на "Пътна полиция-КАТ" - ОДМВР - Стара Загора се отзовава на сигнала. Служителите на МВР съставят акт на водача на автомобила.

В този момент от близкото казино излиза мъжът, който влиза в пререкание с полицаите, започва да пречи на изпълнението на служебните им задължения и ги обижда. При опит да го задържат и да му бъдат поставени белезници, той нанася удар с глава в лицето на мл. автоконтрольор И.К. на 41 г., който е с нараняване на дясната вежда. Нападателят е задържан за 24 часа в 1 РУ на МВР в Стара Загора.

Под ръководството на Районна прокуратура Стара Загора е направен оглед на местопроизшествието, разпитани са шестима свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, иззети са записи от охранителна видоекамера.

Мъжът е криминално проявен. След извършена проверка е установено, че той е обявен и за общодържавно издирване. Същият е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 1,33 промила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Късметлия

    0 0 Отговор
    Ако беше в "демокрацията" направо на поп щяха да го дадат!
  • 2 пончо

    0 0 Отговор
    Тея бате, всички дето ги издирват са я по плажове, я по казина, я по дискотеки... демек много скрити и трудно намираеми!
    Просто си цакат и онея им козируват - тук парите играят, това е лошото тея с малко повече пари не може да ги пипне никой, няма власт за тях, те колят и бесят, могат да бият, да убиват, да скачат на полиция и тн.
    И им се разминава - не е честно, това не е нормално за държава членка на ЕС. Трябва да вкарат чуждо правителство да ни управлява. Нашите за нищо не стават. Следващите митинги това трябва да са исканията - външно правителство... да ги видиме тогава как ще минат с корупцията !
  • 3 lваско опела

    0 0 Отговор
    абе тоя се мисли за голем бияч на полицаи...ама сигурно като е трезвен и му плеснеш с ръце се на..ра и цел ден не излиза от тях си.
    ама от голем има по-голем.Ше срещне товарния влак