Last news in Fakti

22 Май, 2015 16:07 6 142 5

Трима загинаха в тежка катастрофа (Снимки)

  • катастрофа-
  • загинаха-
  • тежка-
  • варна

Други 5-ма са ранени, а един от тях е с опасност за живота

Трима загинаха в тежка катастрофа (Снимки) - 1
Снимки: БТА

Трима души загинаха при тежка катастрофа край варненското село Долище, съобщи МВР. Починалите са момче и две момичета на възраст между 20 и 21 години от Варна и Балчик. Още петима души са пострадали в тежката катастрофа.

Сблъскали са се автомобил "Volvo" и микробус "Mercedes". Тримата загинали са пътували в леката кола, която според очевидци е смачкана до неузнаваемост. До трагедията се е стигнало след като водачът на "Volvo"-то не е спрял на знак "Стоп", движейки се по пътя от Каменар за Долище. Неспирайки колата бива отнесена от буса, който се е движел с предимство.

Пострадалите са приети в Шоковата зала на болница "Св. Анна". Водачът на "Volvo"-то е получил фрактура на ребра и пневмоторакс, настанен е в болницата с опасност за живота. Наложило се е да му се направи операция по спешност, заради тежкото състояние, в което се намира.

Останалите петима пострадали – водачът на микробуса, мъж на 31 г. от с. Правда, общ. Дулово, и четирима пътници от микробуса на възраст от 22 до 33 г. от с. Чернолик и с. Руйново, общ. Дулово са със съчетани травми. Като състоянието им се изяснява в детайли и към настоящия момент.

Сигнал за трагичния инцидент е подаден в полицията в 13:35 часа. Пътното произшествие е станало на пътя между Аксаково и Кичево, до разклона за село Долище.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по изясняване на обстоятелствата около инцидента продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Големия крачол

    0 1 Отговор
    Ще продължават да мрат като кучета докато не върнат полицаите от границата където са се превърнали в пъдари отново на пътя!
  • 2 Владислав Димитров

    0 1 Отговор
    Селото е Руйно, а не Руйново.
  • 3 ВЕСКО

    1 0 Отговор
    НА ТОВА КРЪСТОВИЩЕ,МЯСТОТО Е РАВНО И ИМА ДОБРА ВИДИМОСТ.ЗНАКА"СТОП"СЕ ВИЖДА ИДЕАЛНО(АКО ИМА КОЙ ДА ГО ВИДИ).
  • 4 TSFH

    0 1 Отговор
    Нито са първите,нито последните :)
  • 5 васко опела

    0 1 Отговор
    явно водачът на волвото е абсолютна блейка.
    няма значение щом е допуснат да кара-всичко е точно/само дето или си е платил за книжката или отново е блял когато инструктора му е обяснявал за значението на знак №36/