Last news in Fakti

22 Май, 2015 20:27 1 481 1

Задържани са двама обрали възрастна рускиня

  • задържани-
  • двама-
  • обрали-
  • възрастна-
  • рускиня

Задържани са двама души, които в съучастие са откраднали дамска чанта, собственост на 76 годишна руска гражданка, съдържаща мобилен телефон и сумата от 9 850 евро, 2 200 долара и 3 000 рубли, съобщиха от полицията в Бургас.

Кражбата е осъществена на 19 май, а извършител е 22-годишен младеж от Лом, живеещ в София. Вещите и парите - обект на престъплението са намерени и иззети.

Констатирано е, че той  извършил престъплението в съучастие с 21-годишен криминално проявен младеж от Нова Загора. При проведените допълнителни полицейски действия е установено, че през същия ден младежът от Лом, чрез отключване с подбран или подправен ключ, проникнал в хотелска стая в Слънчев бряг, обитавана от 35 годишен старозагорец, откъдето извършил кражба на преносим компютър заедно със зарядно устройство и чанта за преносим компютър.

Той е привлечен в качеството на обвиняем и след наложената му мярка за неотклонение „задържане под стража за срок от 72 часа”, е приведен в Бургаския затвор. На другия младеж е наложена мярка “подписка”.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кирчо

    0 0 Отговор
    На тоя на снимката майката са му разплакали като гледам!