Last news in Fakti

25 Май, 2015 12:30 3 128 4

Задържаха дилър на наркотици

  • задържаха-
  • дилър-
  • наркотици

Мъжът опитал да избяга с кола, но след кратко преследване бил спрян

В хода на акция за противодействие на разпространението на наркотични вещества, служители от сектор „Наркотици”- СДВР задържаха в района на кв. „Витоша” 32-годишен мъж от Елхово, съобщи МВР.

Мъжът опитал да избяга с управлявания от него „Mini Cooper”, но след кратко преследване бил спрян.

Установено е, че задържаният пребивава на територията на столицата без адресна регистрация. Оказало се, че това е поредната му криминална проява, той е многократно осъждан за разпространение на наркотични вещества.

След извършени процесуално-следствени действия от дома, в който той живее, и от ползваните от него автомобили са иззети пари, документи, мобилни телефони, две електронни везни, пликове с вещество на буци, кристално вещество и прах, както и различни съдове с течност - по първоначални данни прекурсори.

От изготвена експертна справка в НИКК е изяснено, че иззетите вещества са различни прекурсори - над 3,7 л и над 4,1 кг и 766,46 грама амфетамин.

По случая е образувано досъдебно производство. След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура, мъжът е привлечен като обвиняем. Наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    0 0 Отговор
    я хвана ли са тиквата
  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор
    А така, сега да го опандизят и да стои при м....лите, да му видят сметката...
  • 3 iek

    0 0 Отговор
    Тоши, тиквата продавал ли е бре?
    -
    Кви м....ли кобра, това са роми :)
  • 4 Даниел

    0 0 Отговор
    (Kobrata ) ne si machi akala za choveka toi ne mu e za pruv pyt ....spri s prison bereak ;)