Last news in Fakti

26 Май, 2015 12:36 1 341 1

Митничари по цигарената афера окончателно в ареста

  • митничари-
  • цигарена-
  • афера-
  • окончателно-
  • ареста

Срещу тях са повдигнати обвинения за контрабанда

Пловдивският апелативен съд потвърди мярката за неотклонение „Задържане под стража“, взета по отношение на Георги Манафъков, Иван Гочев, Николай Николов и Стойчо Пелтеков, съобщиха от съда.

Срещу тях са повдигнати обвинения за контрабанда.

Съдът намери, че правилно първоинстанционният съд е преценил, че са налице всички предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най – тежката мярка за неотклонение спрямо тях. Те са обвинени в умишлено престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода. Доказателствата по делото, събрани на този етап, обосновават в достатъчна степен извода, че те са извършили деянието, в което са обвинени. Съдът прецени, че е налице реална опасност да извършат престъпление, ако спрямо тях бъде взета по-лека мярка. 

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 възмутен

    0 0 Отговор
    ДО кога ще ги задържат обвиняват и след известно време съда ги онивинява ите отново на работа преди време пак имаше една група и то само от кап.Андреево.
    Няма митничар от Свиленград да не е уличен и задържан но никой не е вкаран в затвора и по тази причинаконтрабандните канали не се локализират .
    ТА зи болест напоследък е обхванала гранична полиция където при всяко задържане участват и гранични полицаи.
    Наскоро се оказа че граничните полицаи освен съвместно с митничарите са започнали и да работят самостоятелно какъвто наскоро бе случая на ГКПП Лесово адържан е полицая Г.Иванов.докъде се стигна вълк да пази стадо.
    Къде са Ч Р как ги изучават при кандидатстване и ли кат поговорката за купувача и търговеца ,който даде пари той ке има право да получи стоката.