Last news in Fakti

27 Май, 2015 16:41 3 133 7

Ромът, развял достойнство, с окончателна присъда

  • ромът-
  • достойнство-
  • окончателна присъда

Потвърдиха присъда за хулиганство в Първомай

Окръжният съд в Пловдив потвърди присъдата на Янко Минчев, на 25 г. от Първомай, за хулиганство, отличаващо се с изключителен цинизъм, извършено от рецидивист.

На 06.01.2015 г., в гр. Първомай, при провеждането на масово мероприятие за празника Богоявление, в условията на опасен рецидив, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието се отличава с изключителен цинизъм.

Образувано е бързо производство на 06.01.2015 г., взети са показания на очевидци.

На 08.01.2015 г. Районната прокуратура в Първомай е внесла обвинителен акт. Янко Минчев е бил задържан. Той е осъществил престъплението с пряк умисъл. Районният съд в Първомай го е признал за виновен и осъдил на 1,4 г. лишаване от свобода при строг режим. Окръжният съд в Пловдив е потвърдил присъдата, която е окончателна. В момента Янко Минчев изтърпява наказанието в затвора в Пазарджик.  Той е бил осъждан два пъти с „лишаване от свобода” за умишлени престъпления от общ характер. Последното му наказание от девет месеца „лишаване от свобода” е изтърпяно на 16 януари 2014 г.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    интеграция ли .... образование ли ???
  • 2 onq s konq

    0 0 Отговор
    Е тъпо е-покаэал си рома пишката,ще го хранят 1,4г от моите данъци!Не че энам къде отиват парите ми,но поне българин да ги вэеме!
  • 3 коперник

    0 0 Отговор
    тълпата е трябвало да го респектира на място. там българи няма ли?
  • 4 ха ха хи хи

    0 0 Отговор
    Другия път ще си покаже г.за след уважителните 1,4 г в затвора.
  • 5 ха ха хи хи

    0 0 Отговор
    Другия път ще си покаже г.за след уважителните 1,4 г в затвора.
  • 6 оха

    0 0 Отговор
    Сега има да се показва колкото си иска има кой да го гледа ама за такива като него само бой-бой или да го скопят простака на място.
  • 7 васко опела

    0 0 Отговор
    много як начин да покаже че е импотентен.
    пък в затвора-няма нужда да се усмихва