30 Май, 2015 11:24, обновена 30 Май, 2015 12:48 5 227 6

Обраха пощата на Стара Загора

  • обраха-
  • пощата-
  • стара загора

Централната поща на Стара Загора е била обрана. Неизвестни лица са успели да проникнат в сградата снощи (29 май), съобщи News 7.

На 30.05.2015 г., в 07.47 ч., по тел.112, в ОДЧ  на 01 РУ – Стара Загора, е получено съобщение за разбито помещение за колетни пратки в сградата на Централна поща, гр. Стара Загора, намираща се на адрес ул. "Св. Княз Борис " № 81, уточняват от полицията в града.

При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че за периода от 19.10 ч.  на 29.05.2015 г. до 07.00 ч. на 30.05.2015 г. неизвестен извършител, след отваряне на метални врати на товарно помещение, е проникнал в склад за колетни пратки и е извършил кражба на 18 бр. колетни пратки, основната част от които съдържащи продукти на козметична компания. Нанесените щети са в процес на изясняване.

Образувано е досъдебно производство по. Престъпниците се издирват.
 

Откраднати колети на голяма козметична компания. Липсите са констатирани рано сутринта, след като служителите отишли на работа.

Около 7 ч. на горещия терефон 112 постъпва сигнал, малко след това пристига полицията и започва оглед.

Крадците са влезли през отвора за получаване на колетните пратки. Задигнатите пакети не са били в обсега на камерите за видеонаблюдение. По неофициална информация по време на кражбата не е работил и СОТ-ът.

Крадците обаче не са успели да проникнат в паричния салон.

Сградата на пощата в Стара Загора се намира в центъра на града, в близост до полицията. Мястото е осветено, оттам непрекъснато преминават и патрулиращи екипи на СОТ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красо Зелето

    1 0 Отговор
    Поздрав за Пощальоните с песента на "Дует Апулон - Бай Иван"
  • 2 Некой

    1 0 Отговор
    Ако некой мирише хубаво в таз Стара Загора е заподозрян за кражба на колети на голяма козметична компания. Хах. Вече се продават в продавалник.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 roga4a

    1 0 Отговор
    NELI STAVREVA E DISTRIBYTORA I E RABOTILA V PO6TATA
  • 5 1234

    0 0 Отговор
    Вярно е те само преминават от там,но не се и замислят да огледат,на времето имаше и пещи патрули които като минават по улиците проверяваха вратите на магазините дали са заключени,светваха аварийното осветление ако е забравено,обикаляха на всякъде,а сега минат по главната улица и се скриват някъде,я в някое барче уж на проверка,я някъде дремят,сложете в някое управление за началник някой от тия дето са били през 85 та година да видите как ще им намери работа по всяко време на денонощието.Вярно е трудно беше но сигурността беше на ниво,нямаше ги тия обири ,хората имаха респект от полицията,защото правата и бяха големи и не се страхуваха,че после ще ги мъмрят защо са прибрали ...някого си ,пък той бил някакъв си...щом нарушава реда всеки си носи отговорността!
  • 6 Димитров РСЦ

    0 0 Отговор
    ..И какво ще правят с тея "ейвъни" ?!? хахаха :D