Last news in Fakti

17 Юни, 2015 02:31 2 452 0

Руски фермер храни прасета си с марихуана

  • прасе-
  • фермер-
  • марихуана

Руската полиция задържа местен фермер за притежание на 1,2 кг. марихуана, съобщават местни медии.

Инцидентът е станал в Ростовска област. В своя защита 66-годишният руснак заявил, че набрал диворастящ коноп, за да излекува болните си свине.

Той заявил, че не използвал марихуана. В момента задържанията руснак е изпратен за токсикологична експертиза, която да потвърди и отхвърли неговите думи. Ако бъде признат за виновен, пенсионерът може да лежи 10 години затвора.

Преди две години стана известно, че Уилям фон Шенедау, свиневъд от щата Вашингтон, е използвал отпадъците от марихуана, отглеждана в близката ферма, и хранил със стъблата и листата на растението своите животни, които, според него, се търкаляли по тревата „и били безумно щастливи“ – точно като хората.

Освен това свинете, които се хранели с марихуана , наддавали на тегло 20% по-бързо от тези, които били хранени с обикновена храна, а месото им било по-крехко, тлъсто и годно за производство на бекон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА