30 Юни, 2015 15:13 1 727 7

Осъдиха на 4 години затвор Цветан Пъков, прегазил 6-годишния Петьо

  • цветан пъков-
  • осъдиха-
  • прегази-
  • петьо гевечанов,-
  • затвор-
  • присъда

На 14 април Пъков блъсна и уби 6-годишно момче

Окръжният съд в Пазарджик присъди 4 години затвор за 44-годишния Цветан Пъков, който на 14 април блъсна и уби в Панагюрище 6-годишния Петьо Гевечанов, съобщи БНР.

Делото бе гледано по съкратеното съдебно следствие по искане на обвиняемия, който се призна за виновен. След прочитането на присъдата обаче, Пъков заяви, че присъдата му е твърде голяма и той задължително ще я обжалва.

По обвинението за непредумишлено убийство след неспазване на правилата за движение по пътищата Пъков можеше да бъде осъден максимално до 6 години затвор, но след като той се призна за виновен, съдът бе длъжен да намали наказанието с 1/3.

По време на съдебното следствие стана ясно, че ако обвиняемият се е движил с джипа си с 50 км/ч, колкото законът позволява в населено място, той е щял да избегне сблъсъка с детето. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aleksandar Dimitrachkov

    0 0 Отговор
    Е трябваше условна присъда , как така 4 години / Майка ви да е ***** корумпирана
  • 2 напалм дет

    0 0 Отговор
    4 - години от, които я излежи 1,6 месеца, я не, гаранция! Това е положението в Бълхария, страната на беззаконието, корупцията и мафията!
    Няма справедливост. Остава бащата на детенцето да раздаде справедливост след, като изрода излезе от затвора.
    Трябва да има трепане иначе така ще я караме още 100 години! Тоя умишлено е карал над 100, т.е. той си е потенциален убиец, а за убиеца смърт, само смърт, бавна и мъчителна.

    Коментиран от #6

  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Заслужава не 4 ,а 40 години минимум!!!
  • 4 Алфата

    0 0 Отговор
    ..а.и и тъпият наглец! Г-н Гевечанов да го чака пред съда и с правата лопата... Точно това заслужава простият ко.л.ак!
  • 5 Том Сойер Чалгарски

    0 0 Отговор
    Тоя беше мутрата с Ауди Q7 дето уби момчето пред ресторанта на баща му и се оказа, че е трепал поне още 2-3 деца по селата ама си е плащал да мълчат понеже е гъст с кмета и началника на ченгелите. Хвала на такова законодателство!
  • 6 Дълга е и широка

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "напалм дет":

    Слушай кво, уе, половината България кара с превишена скорост. Ни полиция я спира, ни камери я плашат, карат без книжки, без застраховки и никой нищо не прави. Ти си тръгнал да говориш колко е наказанието и как после ще се вземат мерки!

    Никой нищо няма да направи! Е, гледам ги и днеска - аз обичам скоростите, ама се сдържам и карам с 50-55 км/час. И непрекъснато някой ме изпреварва! Ако и двамата сме с 50 км/час няма как дистанцията между автомобилите да се променя, нали?!

    Всеки си вика "на мен няма да ми се случи!". Ама се случва! И като се случи, бягаме от отговорност. Ей го, шопето с 35 хил. лева глоби - че те удари и нито е застрахован, нито нещо че ти плати. Покрива се - води се на този адрес, той бяга на друг. Ате, търси го и чакай да плати! Че кажеш - направо съм го пребил. После че гледаш и ... Абе, то не си струва - това че разправяш.

    А всъщност този човек има съседи. Като го видят с колата могат да звъннат в КАТ или полицията и да го спрат. Някой звъни ли?!
  • 7 Кобрата

    0 0 Отговор
    Какви 4 години бе, ако някой обикновен човек направи непредумишлено убийство ще му лепнат поне 10 години, а на този ц...ул само 4? Това че има пари не означава, че закона трябва да го подмине...