Last news in Fakti

4 Юли, 2015 14:23 2 428 2

Горяха коли в Бургас

  • полиция-
  • палеж-
  • автомобили
На 04.07.т.г. около 00.35 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил Ford Focus, с бургаска регистрация, ползван от 30 годишен бургазлия, паркиран на кръстовището на бургаските улици «Васил Петлешков» и «Юрий Венелин», съобщават от полицията. 

От инцидента силно обгоряла предната част и двигателното отделение на автомобила, като е засегнат паркирания в непосредствена близост лекотварен автомобил Volkswagen Caravelle, с бургаска регистрация. Вторият автомобил е с обгоряла задна част и купе. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и петима огнеборци. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Пето Районно управление – Бургас. 

На 04.07.т.г. около 03.40 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил Opel Vectra, с бургаска регистрация, собственост на 46 годишна бургазлийка, паркиран срещу вх. 2 на бл. 80 в к-с «Меден Рудник».

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. Констатирано е, че предния капак на автомобила е залят със запалителна течност и подпален. Вследствие на инцидента изгорял целия двигателен отсег, предното панорамно стъкло, таблото, предните врати и седалки на автомобила. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Пето Районно управление – Бургас. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    0 2 Отговор
    Папката със случая ще стои на бюрото на "ДОЗНАТЕЛЯ" докато не мине законовият срок и после все тая, на някой му запалили колата! Интересно е защо все се оплакват "ВОЕННИ" и "ПОЛИЦАИ", защо все искат заплати и привилегии за неща които не вършат!

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Интересно е защо все се плюе? Стани кука да те видим, колко си добър! Или сигурно си страшен "капацитет" в областта си и за това гледаш в канчето на другия?