Last news in Fakti

6 Юли, 2015 15:25 1 402 3

Осъден за грабеж и убийство ще лежи 15 години в затвора

  • осъден-
  • грабеж-
  • убийство-
  • затвор

Дарин Атанасовски е вече в затвора - Плевен

Осъден бе вкаран в затвора за грабеж, придружен с убийство.

На 09.06.2014 г. Окръжна прокуратура - Плевен е внесла обвинителен акт срещу Дарин Атанасовски - 22-годишен от гр. Кнежа, за грабеж, придружен с убийство. Същият е осъждан за престъпления от общ характер.

На 22.01.2014 г. в гр. Кнежа, Атанасовски е отнел чужди движими вещи – парична сума в размер на 350 лева от владението на Х. И. Л. от Кнежа, без нейно съгласие с намерение противозаконно да ги присвои, като употребил за това сила. Грабежът е придружен с две средни телесни повреди – счупване на дясна мишнична кост и счупване на четири ребра.

Нараняванията са причинили смъртта на пострадалата Х. И. Л.

Присъдата е постановена на 12.11.2014 г. от Окръжен съд - гр.Плевен, влязла е в законна сила на 19.06.2015г. Дарин Атанасовски е осъден на петнадесет години лишаване от свобода при първоначален строг режим. Понастоящем осъденият е приведен за изтърпяване на наказанието в Затвора – гр. Плевен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    0 0 Отговор
    Малко му е! 25 години в дранголника!
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    А в САЩ дават 22 години затвор на учителка за оргия!
    .аси справедливостта - може да грабиш и убиваш, но не може да е..ш!!!
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Доказано рецидивист и предходни по-леки престъпления.
    Убил е нечия майка, баба или прабаба.
    И за това още на първата инстанция получава 15г, ами ако кажат, че се е държал добре и го хванат да работи, то след 6,7г ще го пуснат. И този индивид ще се разхожда сред обществото на няма и 30г, и единственото негово умение е насилие и убийство. Има ли държава или няма?
    По-скоро няма.
    Ако аз убия, и то напълно умишлено, а не по невнимание, нека и мен ме вкарат за 30-40г., но трябва да важи за всички.
    Сега циганина ще полежи и ще излезе, а аз трябва да се притеснявам дали моето дете ще се натъкне на някой такъв по тъмно понеже съда е преценил, че един насилствено отнет човешки живот е равен на 7г затвор.
    Та на Запад за животно може да ти дадат толкова, понеже това показва агресивния и опасен характер на индивида.